אתר שומר שבת

• הוסף לסימניות
האם שייך לחסום את האפשרות להיכנס לאתר בשבת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1899219:

משה, זה ההדרכה על holyclock. הבאתי בקישור הראשון שלי.

מה שמבאס אצלם, זה העובדה שאם אתה לא משלם, מופיע לך הלוגו שלהם, והוא לא מוסיף הרבה יופי לאתר. וחבל.

התוסף שהבאתי בקישור השני, מבית דוסיהוסט, (http://www.dossihost.net/), חינמי לחלוטין, אינו דורש קרדיט, ועושה את אותה העבודה. כדאי לציין, שניתן לשלוט על ההגדרות שלו, על שעות כניסת ויציאת שבת (רגיל ר"ת ועוד קצת). אהבתי, וממליץ.

• הוסף לסימניות
איך מתרגמים את העמוד לעברית?

• הוסף לסימניות
הלינק ששלחת מפנה לעמוד שכולו כתוב באנגלית. האם יש דרך לתרגם עמוד?
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להגיד דברים ברורים האם זה פוגע בסריקות של גוגל?

• הוסף לסימניות
באתר של holyclock הם כותבים שלא, וזה נראה לי כי גוגל מתעלם מקוד סקריפט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1899359:
באתר של holyclock הם כותבים שלא, וזה נראה לי כי גוגל מתעלם מקוד סקריפט.

גוגל לא מתעלם מסקריפטים.
קח דוגמא קטנה - אשכול שעשינו אתך שם שטויות לפני כמה ימים. השורה לגבי דייסה אני מוסיף להודעה שלך שם על ידי סקריפט. וגוגל סרק את זה מצוין.

• הוסף לסימניות
אולי הסקריפט נטען מקוד חיצוני שלא עולה כשהוא מזהה את הIP של גוגל?
מעניין, אפשר לפנות להולי קלוק ולשאול אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1899423:
אולי הסקריפט נטען מקוד חיצוני שלא עולה כשהוא מזהה את הIP של גוגל?
מעניין, אפשר לפנות להולי קלוק ולשאול אותם.

קשה להאמין שהם מציגים לגוגל דף אחר ממה שמציגים לגולשים. במקום גוגל הייתי מעיף את האתר הזה מתוצאות לגמרי ולתמיד. (תחשוב, הרי אם לא כן, אני יכול להציג לגולשים פרסומת של מיץ ענבים ונרות שעוה, ואילו לגוגל להציג "הורדת מוזיקה חסידית בחינם")

את הולי קלוק שאלתי. הם אמרו אז שנראה להם שזה לא משפיע על סריקה של גוגל, אבל הם לא לוקחים אחריות. זה היה לפני משהו כמו שנתיים. יתכן שהדברים השתנו מאז.

• הוסף לסימניות
שמעון, אתה צודק לגמרי.

להציג לגוגל משהו אחר ממה שאנחנו מציגים לגולשים, זו טכניקה פסולה שנקראת Cloaking והיא
מנוגדת להנחיות של גוגל לבעלי אתרים. בעבר גוגל בעטה באתר של BMW גרמניה בדיוק על רקע זה.
אם זה מה שקורה, זה גרוע ומסוכן מבחינת seo

מה שיותר סביר שקורה זה שהן גוגל והן הגולשים אינם יכולים לגשת לאתר יום אחד בשבוע. זה אולי לא נחשב כמניפולציה פסולה, אבל רוב הסיכויים שזה משפיע לרעה על האתר מבחינת seo.

• הוסף לסימניות
יש דרכים שמאפשרות לעשות כזה דבר, ואני יסביר.
הדרך השחורה: זה בשימוש לדוגמא בשביל להציג מודעות בגוגל ובפייסבוק אז עושים פרסומת שמהכתובת IP שבודקת את הקישורים האלה זה ייראה כקישור X ולאנשים רגילים זה ייראה כY, זה דבר שקיים וקראתי עליו (לדוגמא באתר הזה:http://www.xrumer.co.il/) והוא כמובן דורש מחקר גדול למפות את כל הכתובות IP של הבודקים.
הדרך הלבנה: גוגל בעצמם מאפשרת לעשות כזאת הפניה בתנאים מסוימים, תראו איך אתר כמו FXP שכשנכנסים אליו אז מועברים לדף הפניה ורק אחר כך לתוצאת חיפוש שגוגל הפנה, וגוגל מראה קישורים רגיל, שימו לב שהקישור שלהם בנוי שהוא מפנה לדף תוצאה, מנתב אותך החוצה לפירסומת ואחרי X שניות מחזיר אותך לאתר. אותו דבר YNET סלולרי יש להם הפניה מאותו סוג שלא מעבירה אותך הלאה עד שתילחץ על העבר אותי לתוכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה