אתר שיראה כמו גוגל

• הוסף לסימניות
שלום לכם. איך אני יכולה לעשות אתר שיראה כמו האתר של גוגל עם חפוש משלי? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
QUOTE=נקודת מחשבה;2082828]לא מבין בעיצוב אתרים אבל אפשר לעשות חיפוש מותאם אישית בגוגל

https://cse.google.com[/QUOTE]
תודה,בדקתי את זה אך לא ניתן להוסיף שם לוגו שלי. אני מעוניינת שזה יראה כמו הפתיח של גוגל

• הוסף לסימניות
פשוט תורידי את גוגל (CTRL+S) ותבני סביב זה.
אם איזה מנוע חיפוש תשתמשי ?

• הוסף לסימניות
לא קשור לנושא ספציפית, אבל כאחד שמבין ומנוסה (נסיון מר):
מה עם זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
לקונספט אין, ללוגו יש (זכויות יוצרים), לקוד בחלקו יש.

• הוסף לסימניות
אוי, ממש לא התכוונתי לגנוב זכויות יוצרים - זו כלל לא כוונתי. רק רציתי לדעת איך אני יכולה לעשות שורת חיפוש כמו בגוגל שיש רק מין פס כזה וכשמחפסים צריך ללחוץ על האנטר. וגם רציתי לגעת איך אני יכולה לשים את הלוגו שלי מעל. זה הכל- מה, זה נקרא זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב. אני מעלה לכם את התמונה שכך רציתי שיהיה גם לי-במקום גוגל התמונה של הלוגו שלי ובמקום החיפוש של גוגל יהיה חיפוש שלי
קוד:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 17.1 · צפיות: 1
  • הוסף לסימניות
אשתדל להסביר:

לכל אתר יש צד חיצוני וצד פנימי (מה שנקרא- BACKEND ו FRONTEND)
אחד מדבר על הלוגיקה שעובדת והשני מדבר על תצוגה.

בצד התצוגה לעשות את הלוגו שלך במגום גוגל ותמונות שלך במקום התמונות שלהם - אין בעייה לעשות זאת.

בצד BACKEND - האם בנית מנוע חיפוש? איך נראה לך שתשתמש במנוע חיפוש? כי אם תעשה לוגו שלך ותחפש בגוגל. יתכן שיש ניגוד אינטרסים ומשפטית זה לא פשוט.

• הוסף לסימניות
בניתי מנוע חיפוש מותאם אישית ואני רוצה שהוא יראה כמו האתר של גוגל כמובן עם חיפוש שלי ותמונה שלי

• הוסף לסימניות
אינני מבין מה הבעייה? תבנה קובץ HTML תקשר אותו למנוע חיפוש על גבי השרת שלך. וזהו.

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה אבל אני פשוט רוצה שהשורת חיפוש תראה כמו של גוגל ולא כמו התמונה שהעלתי עכשיו שיש את המלבן הזה ושלא יהיה כתוב בתוכו "חיפוש מותאם אישית"

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 8.4 · צפיות: 1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה