דרוש מידע אתר של ליצ'י

• הוסף לסימניות
היי, מי יודעת עד איזה יום אפשר לעשות הזמנה מהאתר ליצ'י ולקבל לחג?
אשמח לתשובתכן..

תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
מה זה בכלל???
מה הקישור?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת??

• הוסף לסימניות
בארץ/חו"ל
בעיר שלך?
קרוב אליך?
תכווני
אני יכולה להגיד לך מה בעיקרון...

• הוסף לסימניות
היי, מי יודעת עד איזה יום אפשר לעשות הזמנה מהאתר ליצ'י ולקבל לחג?
אשמח לתשובתכן..

תודה רבה:)
אני חושבת שאפשר
היא כותבת שמגיע תוך 2 ימי עסקים

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי פעמים
פעם אחת הגיע באותו יום!
ובפעם אחרת הגיע תוך יומיים
השירות שם מעולה!
והזמנתי בערב חג...

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת בדיוק כמה זמן בערך 3 ימים לפני החג
אני מירושלים והיא שולחת את המשלוחים נראה לי מביתר.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי בחמישי בלילה ושישי היה אצלי כבר מליצי

• הוסף לסימניות
שולחים סופר מהר,
יום - יומיים!!
ואגב,
סחורה מהממת, מידות מעולות, איכותי, גזרות יפות...
מומלץ!

• הוסף לסימניות
תודה גדולה לכולכן!!
emoji_u1f60d.png
emoji_u1f60d.png
emoji_u1f60d.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה