אתר שמכיל את כל הכלים הנחוצים למעצבי, בוני ומפתחי אתרים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כבר נפתח אשכול, אצרף גם אני אתר שאני מבקר בו מידי פעם למצוא כל מיני חידושים ודברים נחמדים לבניית אתרים.
http://shitformakingwebsites.com/
(מצטער על השם הבלתי הולם)

• הוסף לסימניות
רעיון טוב.
חשבתי עוד משהו - אשכול ייחודי לתוספים מומלצים.

תמיד מחפשים תוספים לכל מיני דברים, אז חשבתי שניצור אשכול שיהיה תמיד מקדימה ושם כל אחד יכניס שם וקישור לתוסף, שהוא ניסה ויודע שעובד מצויין.

מה אתה אומר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1879238:
רעיון טוב.
חשבתי עוד משהו - אשכול ייחודי לתוספים מומלצים.

תמיד מחפשים תוספים לכל מיני דברים, אז חשבתי שניצור אשכול שיהיה תמיד מקדימה ושם כל אחד יכניס שם וקישור לתוסף, שהוא ניסה ויודע שעובד מצויין.

מה אתה אומר?
לי זה נראה רעיון מצוין ונחוץ.
אני פותחת בהקשר לזה דיון חדש.
בואו לשתף שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1879275:
לי זה נראה רעיון מצוין ונחוץ.
אני פותחת בהקשר לזה דיון חדש.
בואו לשתף שם.

אולי תחכי לאישור המנהל?
כי הרי רוצים שיהיה נעוץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה