כללי אתר שמציג בבת-אחת את כל הפונטים שמותקנים על המחשב

• הוסף לסימניות
ניתן להחליף את המילה הנבדקת (וכך לבדוק בקלות רבה איזה פונט מתאים ללוגו שאתם מעצבים, למשל), את גודל הפונט, פוזיטיבי/נגטיבי, אותיות גדולות/קטנות (באנגלית).
עובד באנגלית ובעברית (ואולי בשפות נוספות, אין לי מושג, תבדקו).

כלי נהדר לעבודה.
תהנו!
http://wordmark.it/

[יש ללחוץ על LOAD FONTS על מנת שהפונטים יטענו. הם נטענים בשלבים, אפשר כל פעם להגיד לו לטעון עוד]

• הוסף לסימניות
תודה רבה, שימושי מאוד!
היה לי את האתר הזה במועדפים, ועם חילופי מחשבים הלך לאיבוד,
שמחתי לקבל אותו חזרה :)

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שעושה את זה במחשב שלך - בלי לטעון לרחבי הנט שום דבר
linotype font explorer

אני משתמשת בה כבר כמה שנים והיא מצויינת. משמשת גם לניהול פונטים (התקנה, הסרה, הסתרה של פונטים בלי למחוק אותם ועוד פונקציות)
לא יודעת אם עדיין יש להשיג אותה, בזמנו הורדתי אותה בחינם כגרסת בטא

• הוסף לסימניות
טוב, עשיתי חיפוש קטן והיום מסתבר שמוכרים את זה ב-80 יורו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;721236:
יש תוכנה שעושה את זה במחשב שלך - בלי לטעון לרחבי הנט שום דבר

האתר לא טוען את הפונטים לאינטרנט אלא לזיכרון של המחשב בלבד.

• הוסף לסימניות
אתר מקסים, אני משתמשת בו הרבה.
אפשר גם לפלטר פונטים, שזה הערך הגדול שלו.

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור, אכן מועיל מאד!

שאלת תם: טענתי את הפונטים אבל בפתיחה הבאה הם לא הוצגו. הייתי צריכה לבצע שוב Load fonts. האם יש דרך לשמור את הטעינה שערכתי לתמיד?
תודה!

• הוסף לסימניות
הוא טוען לי רק את הפונטים באנגלית :(

טעיתי, זה בסדר גם עם עברית

• הוסף לסימניות
גם אצלי רק פונטים באנגלית?

• הוסף לסימניות
תשנו את המילה שכתובה בתיבת הטקסט לעברית ותטענו מחדש

• הוסף לסימניות
תודה רבה, זה מעולה!!!

לגבי מי שמופיע לו רק באנגלית - פשוט תשנו בראש העמוד את הטקסט (תכתבו מה שאתם רוצים בעברית) והוא יציג לכם בעברית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה