דפדפן אתר שנתקע ותוקע את הדפדפן

• הוסף לסימניות
אני מנסה להכנס לאתר ולהוריד קבצים, בחצי דקה הראשונה הכל בסדר ואז הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום, וכל הדפדפן נהיה איטי מאדד
לא מבינה אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.
ניסיתי דפדפן אחר וזה אותו בעיה, גם בגלישה בסתר.

קישור לאתר:

אשמח לעזרה, אני צריכה להשתמש באתר הזה...

• הוסף לסימניות
אני מנסה להכנס לאתר ולהוריד קבצים, בחצי דקה הראשונה הכל בסדר ואז הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום, וכל הדפדפן נהיה איטי מאדד
לא מבינה אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.
ניסיתי דפדפן אחר וזה אותו בעיה, גם בגלישה בסתר.

קישור לאתר:

אשמח לעזרה, אני צריכה להשתמש באתר הזה...
תפתחי מנהל המשימות, תראי על כמה זיכרון RAM המחשב רץ בשוטף.
אח''כ תפתחי את האתר הזה, בצורה שאת רואה עדיין את מנהל המשימות, ותבדקי האם בזמן התקיעה אחוזי השימוש במשאבי המחשב קופצים לרמות גבוהות מאוד.

• הוסף לסימניות
תפתחי מנהל המשימות, תראי על כמה זיכרון RAM המחשב רץ בשוטף.
אח''כ תפתחי את האתר הזה, בצורה שאת רואה עדיין את מנהל המשימות, ותבדקי האם בזמן התקיעה אחוזי השימוש במשאבי המחשב קופצים לרמות גבוהות מאוד.
איפה רואים על כמה זיכרון זה?

כאן?
כשהאתר נתקע הזיכרון פה קפץ לגבוה
1732527170214.png

• הוסף לסימניות
במחשב אחר גם נתקע
ברשת אחרת לא ניסיתי
לכם זה עובד?
רפרפתי באתר לכ2 דק', עובד אצלי מעולה.
אני גולש כרגע בסיב אופטי 400\200 תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, עם סינון כלשהו של נטספארק.

האתר כן התנהג מעט בכבדות, יכול להיות שברשת חלשה יותר הוא ממש יתקע.
אני לא יודע.

• הוסף לסימניות
רפרפתי באתר לכ2 דק', עובד אצלי מעולה.
אני גולש כרגע בסיב אופטי 400\200 תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, עם סינון כלשהו של נטספארק.

האתר כן התנהג מעט בכבדות, יכול להיות שברשת חלשה יותר הוא ממש יתקע.
אני לא יודע.
יש לי גם סיב אופטי, ואינטרנט מהיר רק כשזה מגיע לאתר הזה משהו נתקע....
אולי קשור לסינון אצטרך לבדוק, אבל עד לפני שבוע האתר עבד רגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה