אתר שעוזר לשקר על הלקוחות - נדהמתי מהרעיון

• הוסף לסימניות
אתר שמצא לעצמו שירות חינמי ו'תועלתי'.

אתה צריך להגיש עבודה עד 'דד-ליין' (תאריך יעד) מסויים. הדד ליין הגיע והקובץ לא מוכן????

אין בעיה, אתה נכנס לאתר כותב שם של קובץ ונפח הקובץ, האתר מייצר לך קובץ כזה באותו שם ונפח, רק הבעיה היא שהקובץ פגום...

זה השירות שהם מציעים.. כעת קל לך לשקר, אתה פשוט שולח את הקובץ הדפוק, ואחר כך מעמיד פני תם. 'אבל שלחתי מעניין... טוב אשלח שוב כשאגיע למחשב.. וכו''

http://www.xnet.se/fd/
זה הכתובת של האתר

אל תראו במה שכתבתי תמיכה או התפעלות בכהוא זה לעניין הזה. אלא ש.. פשוט תודו לי שזה שירות מוזר... לכן זה מענין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim2003;48197:
'אבל שלחתי מעניין... טוב אשלח שוב כשאגיע למחשב.. וכו''

למה א"א להגיד רק את המשפט הזה?:)

וחוץ מזה קורה הרבה שזה אמיתי, ששולחים ולא מגיע.

• הוסף לסימניות
חחח.. זה מה אומרים ביום של הדדליין.
אבל, יום אחר כך הלקוח כבר לא מאמין.....אז שולחים שוב אבל הקובץ פגום...... כמה אפשר עם אותו שקר...

• הוסף לסימניות
רעיון יוצא דופן, אבל עם בדיקה קצרה עולה לי שבפרטי הקובץ הוא כותב מפורש שזה בא מהאתר הנ"ל!

אז, לא הייתי מציע את זה בשום מקרה. (דרך העולם כשקובץ לא נפתח הוא לעיין בפרטי הקובץ...)

• הוסף לסימניות
אני לא מאמין שמישהו מהחברים פה ישתמש בזה חלילה.

• הוסף לסימניות
ברור.

• הוסף לסימניות
עוילם השקר!!!

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא פתוח בנט פרי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא קורה.
קורה שלא נשלח, או שהמייל לא מקבל בגלל מגבלת קובץ או נפח.
אם שולחים, מגיע.
לא תמיד
היה לי מס' מקרים שטענו לי שהקובץ לא הגיע
באחד הפעמים הגעתי לאחר כמה ימים אליו למשרד פתח לי את המייל והראה שהגיע מייל ללא כל קובץ מצורף
ואני הראתי לו ששלחתי עם 8 קבצים

סכמנו ביחד שזה משהו מוזר מאוד

• הוסף לסימניות
לא צריך אתר מיוחד פשוט תיצור קובץ וורד ותשנה לו את הסיומת לפידיאף או מה שאתה לא צריך, זה יעבוד אותו דבר כמו האתר.

• הוסף לסימניות
לא צריך אתר מיוחד פשוט תיצור קובץ וורד ותשנה לו את הסיומת לפידיאף או מה שאתה לא צריך, זה יעבוד אותו דבר כמו האתר.
אבל בקלות אפשר לעלות ע"ז
כעת אני לא זוכר איפה ראיתי, אבל בעבר ראיתי אתר שמזהה סיומות של קבצים (ומתקן אותם למנויים)

• הוסף לסימניות
איך הוצאתם את חיים דיקמן מהגנזך??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה