חינמי? לא כל כך בטוח, העתקתי מהאתר שו"ת, עיינו היטב ותחליטו.
התרגום באדיבותה העילגת של תרגום גוגל.
1. האם אני יכול להשתמש הרקע הנפלא שלך ואוסף התמונות? כמה זה עולה?
כל הקבצים מגלרית אוסף התמונות ורקעים - הם לגמרי בחינם. מכיוון שכל החומרים שנלקחתי ממקורות ציבוריים ללא תשלום, אין לי שום זכות מוסרית או חוקית לבקש את כספם

שוב, למי שלא מבינים -. אני לא מוכר שום דבר גם את התמונה וגם לא את העובדה שהם מתואר. אם אתה רוצה לקנות משהו - אתה לא כאן. אתה תוכננת במיוחד למטרה זו ... מקום עם זאת, אני ממליץ בחום להתפשט וקטור רשימות, את המרכיבים והארכיונים באתר זה לכל מיני פורומים ואתרים. כבוד לאנשים, אל תכריחו אותם להוריד מתשלום קובץ אירוח, אל תיבהלו תמונות, להגדיל את הגודל והמשקל של הנפיחות מהארכיון ... נסה לחתוך לעצמך משהו רע, והיית יהיה לכבוד וuvazhuha אוניברסלי. אז - כן, אתה יכול לקחת את העבודה מתוך הקטלוג של רקעים וגלריות של אוסף תמונות, אבל לא הייתי להשתמש בתמונות אלה למטרות מסחריות. אם אתה עושה, אתה הוא באחריותך בלבד. גם צריכים להגיד על הגרפיקה שלי הזמינה בסעיף "הגלריה". אבל במקרה הזה, אני ממליץ לך לציין את המחבר. כזה הוא המדיניות שלי במשפחה - כל זה בחינם, אבל חלק - תחתונים

2. משום מה אני לא יכול לשמור את הרקע במחשב שלו.
בחירת סעיף באוסף של רקעים, אתה מגיע לדף שבו כל ברה אותם לפי נושא או לפי גוונים. החליט על צבע - לחץ על הצלחת והולך לדף עם תצוגה מקדימה. החנות שלהם היא לא הכרחית, כי זה לא רקע, ותמונות קטנות 100-100. כדי להוריד את הרקע עצמו, אתה צריך ללחוץ על התצוגה המקדימה. הדף נפתח עם רקע המלא וקישורי ניווט שונים. כוון את הסמן על הרקע ולחץ על הלחצן הימני של העכבר. בחר "שמור כרקע ...» (שמור כרקע ...). והנה מה שאתה שומר באורך מלא במחשב יהיה רקע רגיל.
זה היה מקום לאלה שמסתכלים דרך סייר האינטרנט הרגיל. אם אתה אוהד של מוזילה, אז אתה אחרי הדף נפתח ברקע ואת קישורי הניווט, מקם את הסמן על הרקע (כלומר, בכל נקודה על המסך, פרט לתפריט ולוח הבקרה), לחץ על כפתור העכבר הימני ובחר מתפריט הנפתח בחר "צפה רקע תמונה". אתה תראה את תמונה שבה בדיוק באותו המקום את הסמן, לחץ לחיצה ימנית ובחר "שמירת תמונה בשם ..." למי שלא הבינו איך להוריד את הרקע - עזר חזותי. לחזור פעם נוספת - טלפונים מתוכננים עיצוב אתרים. אתה לא צריך לשאול אותי להרשאות הגלובליות וריבה גרפית אחרת. אם אתה רוצה אריח ברקע Photoshop נבחר אזור מסוים, להפוך את תבנית ממנה ואת הגשר, ... כל חלקי רקע מערכת הגבייה כדי להציג ולהוריד תמונות בצורה פשוטה יותר לקיצוניות. ובכל זאת, אני ממליץ לכל הכפתור "הכלל הנכון" האדון - היא הדרך הקלה ביותר וההגיונית ביותר לשמירת רכיבי רשת. אגב, כל אוסף הרקע פורסם רק בשני פורמטים - JPG ו-GIF. תמונות ב" תמונות "- PNG עם רקע שקוף, או GIF. אם התמונה שנשמרה בBMP או יש רקע לבן, או שיש לך משהו ספציפי להציג את הדפדפן שלך, או ייתכן שתצטרך לנקות את העוגייה. 3. האם יש לך מקור לתמונה?
אוסף של רקעים ואוסף תמונות שנאסף על ידי דרך האינטרנט. רקעים, חתוכים על ידי הם לא כל כך הרבה - כ 40% מכלל. כפי שאתה יכול לדמיין, כל זכויות היוצרים על התמונות ששמשו כמקורות לרקעים של כותבים ולא אף אחד אחר. אותו הדבר חל על אוסף תמונות - אם אני מכיר את עבודתו של מי זה, אני מכוון אותו. לכן, אנו ממליצים שלא להשתמש בתמונות "סף" למטרות מסחריות - יכול להיות בעיות עם זכויות יוצרים. אתר זה - קופת חיסכון, ולא לקנייה, כך שהגרפיקה עבור פרויקטים מסחריים היא טובה ביותר להסתכל על המשאבים ששולמו המתאימים.
בכל מקרה, בכל העניינים לגבי המקורות של רקעים ומסגרות ממליץ לכתוב מכתב או להשאיר הודעה בספר אורחים. אמנם סביר ביותר, אני לא יכול לעזור לך. משום מה אני לוקח - ואני משלם עבורו. ביותר שאני עושה עם תמונות - הקליפה ולהביא בתצוגה של אלוהים. 4. אתה פרסמת הודעה באתר האינטרנט של העבודה שלי!
אם אתה המחבר של כל תמונות שפורסמו בLenagold.ru, ולא רוצה לעשות את פירות עמלך הוצגו במשאב זה, אתה תמיד יכול לכתוב ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ומבקש ממני להסיר את תמונה מסוימת. ומה שמעניין יותר, אני אקח

אין בעיה.
בלבד, אך בקשה דחופה - לציין, לפחות באופן כללי, איזה סוג של תמונה לפגוע בזכויות המשפטיות שלך. ברוך הבא כבסיס ראיות יסודי, ולאחר מכן כבר היה לי מקרה שבו טען המחבר רק שניים, ושניהם טועים עמוק. ועם אישורו של מחברו של דימוי זה עדיין נשמר באוסף

5. מה לעשות אם תמונה אינה טעונה?
כתוב לי. אבל רוב יעשה "רענון" או "עדכון" או F5 לעיתונות. אם נראה בבירור שהקובץ נטען מlenagold שרת, כך שזה גדול ועמוס בשירות radikal.ru. כל תביעות ל" רדיקלי "- הוא גדול, שהוא הרבה יותר טוב מרוב, זה בחינם, אבל לפעמים זה לא עובד. Ce la vie.
גם רוצה לציין כי בחלק מהתמונות אני לא יכול לשחזר אם הם רוצים. לפני זמן מה, טס לכונן הקשיח עם כל הארכיון של האתר, ועכשיו יש לי כדי לאסוף מחדש את כל האוסף. זה זמן רב ... אם אתה רוצה לעזור - בדף זה יש תמונות ממוזערות של קבצים שלא הצלחתי למצוא בכוחות עצמם.
ובקשה ענקית אחרת - כשאתה כותב לי על חסר vartinkah, שם, בבקשה, שבו הם נמצאים - אם תוכלו לשלוח לי קישור לתמונה השבורה, אני בכל מקרה אני לא יכול לגלות בדיוק את מה שאבד - קישור שלא עובד,

להזין הדפים והמיקום של התמונה (לדוגמה - "עלים ירוקים", בעמוד השני, התמונה השלישית בשורה השנייה) שלך. אני אנסה לתקן את כל מה שרצה או שהוכרז. 6. אני עמדתי ברקע הבלוג מהאוסף שלך, ועכשיו זה לא מופיע
זה היה בשל העובדה שיש לך לשים קישור ישיר לתמונה, אשר, באופן עקרוני, אין לי. אתה צריך לשמור את התמונה לDSC הקשיח שלך, ולאחר מכן להעלות אותו בעצמך באינטרנט. כמעט כל הבלוגים לאפשר טעינת רקעים ועיצוב אחר לאחסון קבצים הפנימי. זה היה צורך להקים אותה הגבלה, שכן התנועה באתר שלך הוא לא אלסטי, ולמרבה הצער, אינו חופשי. 7. בעבר, ראיתי את האתר שלך, ועכשיו אני יכול לראות אם אני היה מוחרם?
כל הרובוטים ותכנית-downloader כמו "להציל את האתר כולו לדיסק הקשיח שלך" יהיו איסור על ה-IP-כתובות. אם אתה רוצה לשאוב את עצמי את כל האתר - להגדיר את כיסא נדנדה על חוט אחד, ולאחר מכן את שאר זה לא מספיק, וזו הסיבה שהאתר ומעכב את המטורפת ... בתהליך של איסור רובוטים יכולים בטעות ולחסום מישהו מכובד (ספקיות אינטרנט עדיין משתמשים משותפת כתובת IP ברשת כולה). אני אנסה להגדיר כך שלא אסרו פעמים לכל חיים, ורק למשך פרק זמן מסוים. אם אתה מרגיש שאתה כבר טופל בצורה לא הוגנת - לכתוב לסבון, נודה בזה. 9. כיצד אנו יכולים להביע את תודתנו לעבודה הלא האנושית שלך?
תוכל לארח את בלוג או קישור לאתר או כפתור באתר שלי. אם אתה רואה רצון מאוד חזק - אני יכול לפסל כרזה על התקנים והסטנדרטים שלך - על מנת להתאים את העיצוב.
אבל את העזרה הטובה ביותר שאתה יכול לתת לי - לשלוח רקע ודפוסים מעניינים בדואר האלקטרוני שלי.