דרוש מידע אתר ACE

• הוסף לסימניות
נכנסתי דרך הגוגל לאתר אייס לרכוש מכשיר אלקטרוני מסוים, ואז גיליתי שם שרוב החנויות שלהם פתוחות בשבת.
כמובן שמיד יצאתי מהאתר בלא לרכוש דבר. אבל זה מזעזע שחברה כ"כ גדולה עובדת בשבת ברוב המקומות, וזה נראה שאנשים שותמו"צ קונים אצלם.

• הוסף לסימניות
נכנסתי דרך הגוגל לאתר אייס לרכוש מכשיר אלקטרוני מסוים, ואז גיליתי שם שרוב החנויות שלהם פתוחות בשבת.
כמובן שמיד יצאתי מהאתר בלא לרכוש דבר. אבל זה מזעזע שחברה כ"כ גדולה עובדת בשבת ברוב המקומות, וזה נראה שאנשים שותמו"צ קונים אצלם.
תודה. לא ידעתי. בל”נ אברר ואם חלילה נכון הדבר אחדל מלקנות שם.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי, תודה!

• הוסף לסימניות
מותר ליהלקנות אצל מי שביזה את אבא שלי ולוחם נגדו. מותר. גם אם הוא ירק לו בפנים. אין שום איסור לפרנס אותו. כי מה איכפת לי מהכבוד של אבא שלי?

נכון?

בושה.

• הוסף לסימניות
לא להגזים.

ע"פ הלכה מותר לקנות אצל מחלל שבת בתנאי שאי"ז לרוב יהודים, (לגבי פרהסיה צריך דיון מיוחד אם אינטרנט נקרא בפרהסיה).

אמנם זה ברור שכל מי שרגש יהודי מפעם בליבו צריך וכדאי להימנע מלקנות שם...במיוחד אם יש את המוצר בחנויות אחרות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עשיתי קניה באתר זה והיות והתאכזבתי הלכתי לבדוק בפרוג האם יש מידע עליהם והנה אני מגלה שהם מחללי שבת !
ומתאים שנפלתי בפח. ללא תקנה., הזמנתי מוצר גדול ועברו 7 ימי עסקים של זמן האספקה ואפי' לא יוצרים קשר.
אני מנסה ליצור עמם קשר, אך אין דרך נורמלית.- רק ווצאפ וכדו' ולא מייל או מס' ליצירת קשר
האם יש פתרון?
וכמובן לאחר המידע הנ"ל בעז"ה אמנע מרכישה דרכם

• הוסף לסימניות
עשיתי קניה באתר זה והיות והתאכזבתי הלכתי לבדוק בפרוג האם יש מידע עליהם והנה אני מגלה שהם מחללי שבת !
ומתאים שנפלתי בפח. ללא תקנה., הזמנתי מוצר גדול ועברו 7 ימי עסקים של זמן האספקה ואפי' לא יוצרים קשר.
אני מנסה ליצור עמם קשר, אך אין דרך נורמלית.- רק ווצאפ וכדו' ולא מייל או מס' ליצירת קשר
האם יש פתרון?
וכמובן לאחר המידע הנ"ל בעז"ה אמנע מרכישה דרכם
יש באתר שלהם (לא בנטפרי) אופציה לצ'אט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה