מידע שימושי אתר ad יד שניה, התנסיתם? מומלץ?

• הוסף לסימניות
יש באתר ad פרסום של עגלות חדשות במשלוח מחו"ל
המחירים זולים מאוד כולל משלוח ומכס
כשהתכתבתי איתם במייל כתבו לי שהם בבריטניה
וכשהתכתבתי בוואצאפ הם אמרו לי שהם בארצות הברית
אני חוששת ליפול בפח...
מישהו התנסה ויודע??
אני מצרפת קישור של האתר
https://www.ad.co.il/c/19?sp28=2691&keyword=?????&pageindex=1
אשמח לכל מידע!
תודה רבה ושנה טובה!

• הוסף לסימניות
יש באתר ad פרסום של עגלות חדשות במשלוח מחו"ל
המחירים זולים מאוד כולל משלוח ומכס
כשהתכתבתי איתם במייל כתבו לי שהם בבריטניה
וכשהתכתבתי בוואצאפ הם אמרו לי שהם בארצות הברית
אני חוששת ליפול בפח...
מישהו התנסה ויודע??
אני מצרפת קישור של האתר
https://www.ad.co.il/c/19?sp28=2691&keyword=?????&pageindex=1
אשמח לכל מידע!
תודה רבה ושנה טובה!
האתר הזה הוא רק פלטפורמת הודעות כמו יד 2.
העסק מריח חשוד.

• הוסף לסימניות
היה לי גם מקרה דומה כשמישהו מחו"ל פירסם קורקינט חשמלי חדש מחו"ל, ירדתי מהעניין כשהוא לא הסכים לתשלום בפיפאל (נותן לי הגנה על הכסף) ואח"כ התרצה אבל אמר שבקניה לסמן כ"קרוב משפחה" (העברת כסף לקרוב משפחה ולא קניה - מאבדת את ההגנה) כשרשמתי לו שאני לא מוכנה לזה הוא התאדה...

תנסי גם את לשאול על תשלום בפיפאל, אם יסכימו בלי בעיה אין לך מה להפסיד...

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר בדיוק באורגניות ושם בדקו את הסיפור וזה רמאות אין סיבה שזה לא אותו דבר כאן

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני רואה יד שנייה בסכומים לא עגולים, כמו 1743 לדוגמה, זה מריח לי לא טוב.
בן אדם רגיל שמנסה למכור לא יעשה מחיר כזה, הוא לא רוצה להיתקע עם עודף, מינסיון...

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני רואה יד שנייה בסכומים לא עגולים, כמו 1743 לדוגמה, זה מריח לי לא טוב.
בן אדם רגיל שמנסה למכור לא יעשה מחיר כזה, הוא לא רוצה להיתקע עם עודף, מינסיון...
לא מחייב כי זה מחול וזה כביכול מתורגם ממטבע חוץ
וככל הנראה זה אכן עוקץ
גם לא הסכימו שאשלם דרך פייפאל
תודה רבה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
זה עוקץ ידוע ומפורסם!
והם מפרסמים בכל מיני מקומות...
לא להתקרב

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת!
בענין הזה
בדקתי 2 שפרסמו אורגניות טיירוס
והסכימו לקבל פייפאל
טיירוס 5 ב1000 דולר
השאלה אם עדיין יכולים לעקוץ?
ואם כן תנמקו בבבקשה איך
כי פייפאל אמור לקחת אחריות לכאורה?

• הוסף לסימניות
הסבירו פה, פייפאל נותנים הגנה רק אם הכסף מועבר כתשלום לעסק, לפעמים המוכר שולח קישור לתשלום שהוא העברת כסף פרטית ועל זה אין שום הגנה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המהירה!
אבל איך אפשר לדעת אם זה לעסק או פרטי?
דבר נוסף פה הסבירו שאם הוא מבקש שנכתוב שאנחנו קרובי משפחה זה בעייתי
ואם לא זה בסדר, לא?!

• הוסף לסימניות
לי הם אמרו שהם ממוקמים בסין ורציתי לדבר עם מישהו בטלפון אבל הוא תירץ לי שהוא לא יודע עברית וזה נשמע רמאות בהחלט. מישהו אולי יודע אם אפשר לדבר בטלפון עם מישהו שמבין בעניין או חווה עקיצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פייפאל נותנים הגנה רק אם הכסף מועבר כתשלום לעסק, לפעמים המוכר שולח קישור לתשלום שהוא העברת כסף פרטית ועל זה אין שום הגנה.

• הוסף לסימניות
פייפאל נותנים הגנה רק אם הכסף מועבר כתשלום לעסק, לפעמים המוכר שולח קישור לתשלום שהוא העברת כסף פרטית ועל זה אין שום הגנה.

איך אפשר לזהות את זה ?

• הוסף לסימניות
לא יודע באמת זה בעיה אבל אפשר לדבר עם מישהו שמתמחה באתרים שקרניים שאולי זה אתר בכלל רמאי כי מי שהתכתבתי במייל אמר לי שהם מבוססים בסין וראיתי שכתבו פה שהם נמצאים בבריטניה ואחרי זה אמרו בארצות הברית בקיצור בלגאן שלם.

• הוסף לסימניות
מ

מה??
איך?
באיזה אתר ?
פרצו לי לחשבון של פייפאל
מוצש פתחתי את הטלפון ואני רואה 3 הדעות מחברת האשראי על 3 עסקאות שבוצעו בשבת כל אחת 1300 דולר
(הודעה לידיעה כזה ששולחים, לא לאשר)
קיצור נכנסתי לחשבון פייפאל ואני רואה שמישהו שינה לי את הסיסמא! לא הצלחתי להיכנס, ואז רואה במייל שקיבלתי מייל שהפעלתי אימות דו שלבי ושינית את המספר טלפון בחשבון!
קיבלתי גם אישורים על הרכישה שלו! איזה כושי מניו יורק
קיבלתי את כל הכסף אבל זה היה מעצבן ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה