עיבוד תמונה ללא שינוי פרטים בתמונה ורצון לשנות את התמונה לסגנון כל שהוא... נראה לי תתרי דסתרי, או שלא הבנתי מה בדיוק הדרישה.האם מישהו מכיר או ראה אתר AI היכול לעבד ברמה מקצועית תמונה שאני מעלה אליו לפי סגנון או מודול מסויים וזאת מבלי לשנות פרטים בתמונה ?
אני דוקא הבנתיעיבוד תמונה ללא שינוי פרטים בתמונה ורצון לשנות את התמונה לסגנון כל שהוא... נראה לי תתרי דסתרי, או שלא הבנתי מה בדיוק הדרישה.
עיבוד התמונה דהיינו שינוי ניגודיות, צבע, רוויה ניגודיות סגנון (מים, שמן, cartoon וכו') ושאר אפקטים מוכרים בפוטושופ. שינוי פרטים להפוך את הכד לעציץ, ולשנות לדמות את הפנים, ואת הבגד לסגנון לבוש שונה ואת פרטי הלבוש לצבעים אחרים וכו'.עיבוד תמונה ללא שינוי פרטים בתמונה ורצון לשנות את התמונה לסגנון כל שהוא... נראה לי תתרי דסתרי, או שלא הבנתי מה בדיוק הדרישה.
כן זה דווקא ידוע לי כתוכנת AI הנקראת Topaz Photo AI ויש אותה גם בגירסה לוידאו הנקראת Topaz Video AI ועוד אחת של אותה חברה הנקראת Topaz Sharpen AIמצטרפת לשאלה
וגם מוסיפה
האם יש כזה שעוד לפני עיבוד התמונה, מחדד ומשפר את האיכות שלה
ושוב, בלי לפגוע ולעוות שום דבר ממנה(במיוחד לא פרצופים)
מענין לנסותכן זה דווקא ידוע לי כתוכנת AI הנקראת Topaz Photo AI ויש אותה גם בגירסה לוידאו הנקראת Topaz Video AI ועוד אחת של אותה חברה הנקראת Topaz Sharpen AI
מענין לנסות
אפשר קישור לתוכנה?(זה תוכנה חינמית או אתר?)
לא התלהבתי בכלל.הבנתי ש-Nano Banana של גוגל אמין יחסית
הוא משנה פרצופים לגמרי ולא מדוייק בכללהבנתי ש-Nano Banana של גוגל אמין יחסית
בבלוג הרשמי של גוגל הם מציינים לתבנית מיוחדת עבור עריכת תמונות -הוא משנה פרצופים לגמרי ולא מדוייק בכלל
בטופז המוזכר יש כלי שנקרא topaz free upscle שנותן עד 10 תמונות לאפסקלה חינם מומלץ ממש!מצטרפת לשאלה
וגם מוסיפה
האם יש כזה שעוד לפני עיבוד התמונה, מחדד ומשפר את האיכות שלה
ושוב, בלי לפגוע ולעוות שום דבר ממנה(במיוחד לא פרצופים)
כנראה בעייה של פרומפט או שאתם לא על המודל הנכון, אני עבדתי איתו כמה פעמים עם ג'מיני אחרי שמגדירים שיעבוד עם מודל עריכת תמונות ננו בננה, הוא משנה מה שאתה אומר לו, ולא משנה מה שאומרים לו לא לשנות, כך אינו משנה פרצופים בכלל וזה יוצר תוצאות מדהימותהוא משנה פרצופים לגמרי ולא מדוייק בכלל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים