שאלה אתר AI המאפשר עיבוד תמונה בלבד ללא שינוי או הוספת הפרטים בתמונה.

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר או ראה אתר AI היכול לעבד ברמה מקצועית תמונה שאני מעלה אליו לפי סגנון או מודול מסויים וזאת מבלי לשנות פרטים בתמונה ?
אשמח לקבל קישור אם יש כזה דבר.

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר או ראה אתר AI היכול לעבד ברמה מקצועית תמונה שאני מעלה אליו לפי סגנון או מודול מסויים וזאת מבלי לשנות פרטים בתמונה ?
עיבוד תמונה ללא שינוי פרטים בתמונה ורצון לשנות את התמונה לסגנון כל שהוא... נראה לי תתרי דסתרי, או שלא הבנתי מה בדיוק הדרישה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה
וגם מוסיפה
האם יש כזה שעוד לפני עיבוד התמונה, מחדד ומשפר את האיכות שלה
ושוב, בלי לפגוע ולעוות שום דבר ממנה(במיוחד לא פרצופים)

• הוסף לסימניות
עיבוד תמונה ללא שינוי פרטים בתמונה ורצון לשנות את התמונה לסגנון כל שהוא... נראה לי תתרי דסתרי, או שלא הבנתי מה בדיוק הדרישה.
אני דוקא הבנתי
היא רוצה לעבד תמונה כמו שצלמים עושים אבל בלי שיתעוותו האוביקטים והאנשים שמופיעים בה
נטיה של ה-AI ברובם זה לעוות, ומספיק שינוי אחד פצפון וכבר אין קשר בין המקור לתוצאה (שוב, בדמויות)

• הוסף לסימניות
עיבוד התמונה דהיינו שינוי ניגודיות, צבע, רוויה ניגודיות סגנון (מים, שמן, cartoon וכו') ושאר אפקטים מוכרים בפוטושופ. שינוי פרטים להפוך את הכד לעציץ, ולשנות לדמות את הפנים, ואת הבגד לסגנון לבוש שונה ואת פרטי הלבוש לצבעים אחרים וכו'.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה
וגם מוסיפה
כן זה דווקא ידוע לי כתוכנת AI הנקראת Topaz Photo AI ויש אותה גם בגירסה לוידאו הנקראת Topaz Video AI ועוד אחת של אותה חברה הנקראת Topaz Sharpen AI

• הוסף לסימניות
כן זה דווקא ידוע לי כתוכנת AI הנקראת Topaz Photo AI ויש אותה גם בגירסה לוידאו הנקראת Topaz Video AI ועוד אחת של אותה חברה הנקראת Topaz Sharpen AI
מענין לנסות
אפשר קישור לתוכנה?(זה תוכנה חינמית או אתר?)

• הוסף לסימניות
הבנתי ש-Nano Banana של גוגל אמין יחסית

• הוסף לסימניות
יש להבחין בין תוכנות לעיבוד תמונה המשתמשות במודולי AI לעיבוד עצמו כגון פוטושופ, Topaz, Nic וכדו׳ שחלקן יכולות להיות משולבות בפוטושופ עצמו והן נועדו לעיבוד התמונה ולשיפורה כגון, חידוד הורדת רעש וכו׳ שבהן ה AI הוא כלי מתמטי שנועד לייעל את תוכנת העיבוד לבין תוכנות AI שמשנות/יוצרות את התמונה. ולכן שאלתי בתחילה: ״עיבוד תמונה ללא שינוי פרטים בתמונה ורצון לשנות את התמונה לסגנון כל שהוא... נראה לי תתרי דסתרי״.

• הוסף לסימניות
נסו את זה -

בכפתור מתחת לתמונה לבחור ב-"Visual"
1758194813195.png

ואז לסמן עם העכבר היכן בתמונה יש לשנות, בשדה הטקסט שנפתח בסמוך רישמו את ההנחיה -
1758194884280.png

גילוי נאות - ביצעתי רק ניסוי אחד על הכלי הזה, שתפו את הניסיון שלכם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה
וגם מוסיפה
בטופז המוזכר יש כלי שנקרא topaz free upscle שנותן עד 10 תמונות לאפסקלה חינם מומלץ ממש!

• הוסף לסימניות
הוא משנה פרצופים לגמרי ולא מדוייק בכלל
כנראה בעייה של פרומפט או שאתם לא על המודל הנכון, אני עבדתי איתו כמה פעמים עם ג'מיני אחרי שמגדירים שיעבוד עם מודל עריכת תמונות ננו בננה, הוא משנה מה שאתה אומר לו, ולא משנה מה שאומרים לו לא לשנות, כך אינו משנה פרצופים בכלל וזה יוצר תוצאות מדהימות

• הוסף לסימניות
יש למשהו ניסון עם הדמיה של השבחת לאקה דרך הבינה
אני רוצה להכניס לבינה תמונה וקובץ נוסף עם אזורים שבהם אני רוצה הדמיה של השבחת לאקה
אני רוצה תוצאה מדוייקת ואיכותית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה