נכתב ע"י קקטוס;1185266:אני ניסיתי
היה בסדר גמור
אפשר לשלם בויזה רגילה, אין בדרך כלל עלות משלוח
ייתכן שזה קצת לא בטוח, אבל לי לא היו בעיות עם זה
נכתב ע"י קקטוס;1185266:אני ניסיתי
היה בסדר גמור
אפשר לשלם בויזה רגילה, אין בדרך כלל עלות משלוח
ייתכן שזה קצת לא בטוח, אבל לי לא היו בעיות עם זה
תודהנכתב ע"י חננוש;1185291:קניתי שם לא מעט.
היו דברים שעלו משלוח, זה לרב כתוב.
שימו לב שלחלקם גם פחות מסכום מסויים מאותו מוכר יש כן עלות משלוח.
שילמתי תמיד בויזה רגילה. ולא היו לי בעיות.
הגיע בין שבועיים לחודשיים,
לאחרונה (שלושה חודשים) הזמנתי משהו ולא הגיע, אחרי שהתלוננתי פעם אחת, קיבלתי את כל התשלום חזרה.
באמת יש להתעכב על מידות, איכות, וחומרים.
יש לי חולצות מעולות ובמקביל שלא שוות את מה שהן עלו.
ואחד הדברים ההכי חשובים, זה הפידבקים שיש על המוכר.
כך תראו כמה הוא אמין.
בהצלחה.
נכתב ע"י חננוש;1185365:יש בכל מוצר, מספר כוכבים צהובים.
זה מראה על מה חשבו האנשים על המוכר, ליד זה רשום לך כמה (אורדרס) משלוחים מטעמו נעשו בכלל על המוצר הספציפי, ובסוגריים ליד כמה אנשים שקיבלו את המוצר השאירו פידבק.
ככל שיש יותר הזמנות, ותגובות טובות, כך את יכולה להיות רגועה יותר...
כמובן שללא פידבקים, או כוכב או שתיים.
או מספר קניות מועט, ומספר "מפדבקים" מועט, לא להכנס לא למוצר ולא למוכר.
בהצלחה.
כןנכתב ע"י יעל;1185410:אני הזמנתי לפני למעלה מחודש וחצי,
ועדיין לא גבו את התשלום באשראי, זה הגיוני?
כמובן שהמוצר גם לא הגיע בנתיים.
נכתב ע"י pink;1185259:מי מכיר?
מי ניסה?
איך מזמינים???
ומה עלות המשלוח?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים