עזרה אתר videownload בעייתי לאחרונה, גם אצלכם? יש דרך אחרת להוריד וידאו בנטפרי?

• הוסף לסימניות
באתר http://videownload.ml/ מופיע לי בימים האחרונים הרבה פעמים הנוסח הבא:
Application error
An error occurred in the application and your page could not be served. If you are the application owner, check your logs for details. You can do this from the Heroku CLI with the command
heroku logs --tail
יש לזה פיתרון?
יש עוד דרכים להוריד וידאו בנטפרי (מיוטיוב)?

• הוסף לסימניות
לא יודעת לענות לך על שאלתך,
יש לי שאלה אחרת על התוכנה הזו, האם היא מורידה את הוידאו באיכות טובה?

• הוסף לסימניות
אצלי אף פעם לא עבד כמו שצריך, תמיד לא הוריד לי עד סוף הסרטון, עד שנתגלגלה לידי תוכנת IDM שבא אפשר להוריד כל וידאו וכל אודיו מכל אתר(!), וביוטיוב מראה לך רשימה של כל האיכויות הקיימות!!!. תהנו!

קבצים מצורפים

• idm 6.11 by zvikaws.rar
    5.4 MB · צפיות: 208
  • הוסף לסימניות
אצלי אף פעם לא עבד כמו שצריך, תמיד לא הוריד לי עד סוף הסרטון, עד שנתגלגלה לידי תוכנת IDM שבא אפשר להוריד כל וידאו וכל אודיו מכל אתר(!), וביוטיוב מראה לך רשימה של כל האיכויות הקיימות!!!. תהנו!
איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
הוא אמור להיות מותקן כתוסף לדפדפן ומקפיץ לך חלון בכל דף אינטרנט שיש בו וידאו או אודיו, ההתקנה הזו ספציפית לא התחברה לי לדפדפן משום מה, אני מחפש פיתרון, אבל אפשר לחפש התקנות אחרות של התוכנה שהם לא פרוצות.

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד גם דרך האתר "וידאו טוב"
video-tov.ml

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
יש שם הוראות התקנה, וגם כבר כתבתי:
הוא אמור להיות מותקן כתוסף לדפדפן ומקפיץ לך חלון בכל דף אינטרנט שיש בו וידאו או אודיו, ההתקנה הזו ספציפית לא התחברה לי לדפדפן משום מה, אני מחפש פיתרון, אבל אפשר לחפש התקנות אחרות של התוכנה שהם לא פרוצות.
אפשר גם ככה להשתמש ע"י כלי התופסן. אבל אפשר לחפש התקנה אחרת, או למצוא פתרון (לא נראה לי שיש כי כשניסיתי לטעון אותו ידנית הוא אמר לי שלא נמצא קובץ ''XXX'', אז כנראה שחסר שם קובץ מסויים.

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להויד מיוטיוב איתו -הסימן שלו לא קופץ לי ביוטיוב
מישהו יודע למה?

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד מיוטיוב (נטפרי)

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד מיוטיוב (נטפרי)

עובד מצויין בנטפרי! חינמי לגמרי!

1703809117232.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1703809384007.png

לא ברור, אני פותח את התוכנה וזה מה שמופיע לי
כנ"ל כשאני מנסה לעדכן גירסה

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1537277
לא ברור, אני פותח את התוכנה וזה מה שמופיע לי
כנ"ל כשאני מנסה לעדכן גירסה

בנושא אחר אני רואה שכתבת שרק את הסרטון הבא אתה לא מצליח להוריד:

משמע שבד"כ זה בסדר.

אגב, עכשיו בדקתי את הסרטון הזה שהזכרת והוא הוריד לי מצויין בנטפרי!
וכמו כן, רואים שהתוכנה מעודכנת...

1703809652625.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כרגע אני בחיבור כזה
רגיל לא
אבדוק מחר

אז למה אתה בכלל טוען טענות?

זה דומה לאדם שקנה לחם, ובמקום לאכול אותו הוא זרק אותו לפח, אחר כך הוא מגיע להתלונן בחנות שהוא השתמש בזה ובכל זאת נשאר רעב...

אם לא השתמשת במוצר כמו שצריך, מה אתה רוצה מהמוצר???!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חה חה חה! אז למה אתה בכלל טוען טענות?

זה דומה לאדם שקנה לחם, ובמקום לאכול אותו הוא זרק אותו לפח, אחר כך הוא מגיע להתלונן בחנות שהוא השתמש בזה ובכל זאת נשאר רעב...

אם לא השתמשת במוצר כמו שצריך, מה אתה רוצה מהמוצר???!!!
תמשיך לצחוק...
נראה לך שלא ניסיתי גם כאשר ישבתי על חיבור נטפרי רגיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה