כללי אתר zooma

• הוסף לסימניות
זה אתר להדפסת אלבומים דיגיטליים, משהוא בדומה ללופה.

בגלל פרמטרים מסויימים התוכנה שלו אידיאלית עבורי יותר מאשר של לופה.

אך אני רוצה להיות בטוחה בנוגע לאיכות ההדפסה.

מישהוא כאן עבד איתם בעבר וממליץ?

(זה האתר למי שמתעניין: http://www.zooma.co.il/Main.aspx )

• הוסף לסימניות
קיבלתי ממישהי יומן משם, הדפסה נחמדה ואיכותית.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דרכם אלבום לבת שלי ויצאה מדהים

נכתב ע"י לשם שינוי;522588:
זה אתר להדפסת אלבומים דיגיטליים, משהוא בדומה ללופה.

בגלל פרמטרים מסויימים התוכנה שלו אידיאלית עבורי יותר מאשר של לופה.

אך אני רוצה להיות בטוחה בנוגע לאיכות ההדפסה.

מישהוא כאן עבד איתם בעבר וממליץ?

(זה האתר למי שמתעניין: http://www.zooma.co.il/Main.aspx )

אני עשיתי דרכם אלבום לבת שלי ויצאה מדהים

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי דרכם האיכות שם היא כמו שאר חברות ההדפסה לא ראיתי שם איכות יוצאת דופן, רק שלהם יש מעלה על פני שאר החברות שיש להם אפשרות להדפיס אלבומי HD שזה בעצם הדפסה על דף פוטו ולא על כרומו כמובן שהתוצאה מאוד מושפעת מאיכות התמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה