כללי את החוק של זכויות היוצרים לגבי קבצים פתוחים

• הוסף לסימניות
סיפור מוכר.. והכל לדעתי מתחיל מזה שלוקחים רבע מחיר (סליחה על התגובה), מנסיון כל אלה שמורידים להם מחיר, לא מעריכים, מבטיחים הרבה עבודה ולא מביאים... הם, סליחה מכבודכם! הנודניקים הכי גדולים.. אני אישית הפסקתי עם זה אחרי שנכוויתי רבות. את מרגישה כל הזמן ממורמרת ומנוצלת, שקבלת אפס מחיר עבור עבודה וו...עוד החצוף הזה רוצה קובץ פתוח.. אם היית לוקחת מחיר כמו שצריך, לא היית מרגישה כך.. מקווה שלא פגעתי בך.. (פשוט עברתי אותו דבר)
היום פנה אלי ב"א, קבל המלצה עלי, ורוצה מודעה בגודל 20-30 לעיתון וכן לתלייה ברחוב, נקבתי מחיר.. ו.. הוא רוצה 2 סקיצות ומתוכם יהיו תיקונים על הנבחר מבין ה-2 והכל ב- 150 ש"ח מה דעתכם?? הוא טוען שמחיר הדפוס יעלה כמו המחיר שנקבתי לו.. אני בורחת מכאלה..
זוהי המסקנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;460432:
סיפור מוכר.. והכל לדעתי מתחיל מזה שלוקחים רבע מחיר (סליחה על התגובה), מנסיון כל אלה שמורידים להם מחיר, לא מעריכים, מבטיחים הרבה עבודה ולא מביאים... הם, סליחה מכבודכם! הנודניקים הכי גדולים.. אני אישית הפסקתי עם זה אחרי שנכוויתי רבות. את מרגישה כל הזמן ממורמרת ומנוצלת, שקבלת אפס מחיר עבור עבודה וו...עוד החצוף הזה רוצה קובץ פתוח.. אם היית לוקחת מחיר כמו שצריך, לא היית מרגישה כך.. מקווה שלא פגעתי בך.. (פשוט עברתי אותו דבר)
היום פנה אלי ב"א, קבל המלצה עלי, ורוצה מודעה בגודל 20-30 לעיתון וכן לתלייה ברחוב, נקבתי מחיר.. ו.. הוא רוצה 2 סקיצות ומתוכם יהיו תיקונים על הנבחר מבין ה-2 והכל ב- 150 ש"ח מה דעתכם?? הוא טוען שמחיר הדפוס יעלה כמו המחיר שנקבתי לו.. אני בורחת מכאלה..
זוהי המסקנה.

צודקת במאת אחוזים

• הוסף לסימניות
גינגית יקרה
חבל לי עליך
את מידי טובה, ולא מגיע לך להתעסק עם כאלו אנשים
אני רק רוצה לידע אותך
שלתת ללקוח PDF ששלחת לדפוס (אם הוא סגור נכון)
זה כמעט כמו קובץ פתוח.
גרפיקאי טוב שיודע להתעסק עם אקרובט
יעשה בו ככל העולה על רוחו,
אז תתני לו את הPDF
ושילך לחפש את הגרפיקאי הזה
שמן הסתם גם יודע לחנך לקוחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה