דרוש מידע את המענק מצינור מישהי קיבלה?

אין לי אפשרות לשלוח וואטסאפ
יש משהו שיכול לשלוח בעבורי?

הבנתי שאם שולחים לשם מבקשים יותר מסמכים
לא נכון?
שלחנו 2 בקשות מהמייל
אחד רק ת.ז. (לא היה יציאה לחלת)
ובנתים לא קיבלנו תשובה לגבי זכאות /אי זכאות
השני עם אישור אבטלה
קיבלו טלפון בערב יוהכ שזכאים לסכום ויגיע תוך שבועיים...

אז קיבלתי הבוקר ב''ה 3000 ש''ח
מופיע שם שרשימת החנויות המקבלות מופיעות בלינק דלהלן https://www.eshel.org.il/hatzinor/
בפועל אין שם שום מידע
מישהי יודעת?
מה שאני יודעת מכרטיס של אש"ל ירושלים שיש לנו:
נתיב החסד
בר כל
שוק מהדרין
זה בטוח, אולי יש עוד כמה...

כדאי לזכור, שמה שהוכן לנו לקבל, כך אחד יקבל, ובצורה הכי טובה, וזה ירדוף אחריו,
כשאנחנו רואים שמפקס או מייל אחד, אנשים קבלו סכומים יפיפים, דעו, הכל מכוון מלמעלה, וברגע הנכון, זה יגיע למקום הנכון.

אפשר לקבל לינק להגשת בקשה??
הלינק בתחילת האשכול הוא לתרומות...

למה
רשום שם שיש עוד סכום למענקים...
מה הקריטריונים שלהם? זה רק לעצמאים?

קבצים מצורפים

• cards.pdf
    KB 830.2 · צפיות: 136
אני גם קבלתי הבוקר,
כרטיס מוגבל לרשת יוחננוף.-
אם משהו רוצה להחליף איתי-- אשמח.

קיבלתי ע"י שליח עד הבית, 3000 למימוש באושר עד, צריך להפעיל את הכרטיס נטען למחרת ,

אני גם קבלתי הבוקר,
כרטיס מוגבל לרשת יוחננוף.-
אם משהו רוצה להחליף איתי-- אשמח.
גם אני קיבלתי ליוחננוף ואני מהקצה השני של ירושלים. איך ההכשרים שלהם? יש בכלל מה לקנות שם או שיש אולי איזה סניף מהדרין?

בקשו ממני מסמכים, שלחתי במייל לפני יומיים ולא חזרו אלי עם תשובה, הגיוני או שכדאי לשלוח מסמכים גם בוואצאפ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה