דרוש מידע את המענק מצינור מישהי קיבלה?

בקשו ממני מסמכים, שלחתי במייל לפני יומיים ולא חזרו אלי עם תשובה, הגיוני או שכדאי לשלוח מסמכים גם בוואצאפ?
אני גם שלחתי במייל והם ענו תשובה אחרי למעלה משבוע

בביתר ממישהו כבר קיבל?

גם אני קיבלתי ליוחננוף ואני מהקצה השני של ירושלים. איך ההכשרים שלהם? יש בכלל מה לקנות שם או שיש אולי איזה סניף מהדרין?
יש שם את רב המוצרים מהדרין.
בשר ועופות לא, דגים כן.
שימורים- הכל בית יוסף.
חוץ מזה- חנות גדולה, נוחה, בלי הרבה תורות, ומחירים סבירים בהחלט.

איך אפשר להשיג אותם? אני ניסיתי כבר מלפני שבועיים ולא היה לי לא מסמך למלא ולא ענו לטלפון ולא שבו אלי...
יש מצב להצליח ליצור קשר?

יש שם את רב המוצרים מהדרין.
בשר ועופות לא, דגים כן.
שימורים- הכל בית יוסף.
חוץ מזה- חנות גדולה, נוחה, בלי הרבה תורות, ומחירים סבירים בהחלט.
עושים משלוחים? יש דרך להזמין בלי לנסוע לצד השני של ירושלים

יש למישהי את המספר טלפון ממנו עדכנו שהבקשה אושרה?
התקשרו לפני שבועיים, מאז לא קיבלתי הודעה או שיחה

זה רלוונטי?
במה בדיוק מדובר?
למי מיועד?
עדיין ניתן לבקש????

קבלתי, כרטיס בורדו כהה? זה לא רק יוחננוף, פשוט יוחננוף היו שוטפים בפרויקט.
יש שם גם אושר עד, כוילל סטור, בר כל ועוד מלא, היה כתוב במכתב המצורף.

למה קיבלתי תשובה שלילית?
במה זה היה תלוי? יש לכם מושג?
שלחתי למייל מה שביקשו

קבלתי, כרטיס בורדו כהה? זה לא רק יוחננוף, פשוט יוחננוף היו שוטפים בפרויקט.
יש שם גם אושר עד, כוילל סטור, בר כל ועוד מלא, היה כתוב במכתב המצורף.

אסתי, יש מצב ששמרת את המספר ממנו התקשרו להודיע?
נמחק לי מהשיחות נכנסות, ביקשה שאהיה איתה בקשר אן לא יגיע...
תוכלי לשלוח במייל?

אסתי, יש מצב ששמרת את המספר ממנו התקשרו להודיע?
נמחק לי מהשיחות נכנסות, ביקשה שאהיה איתה בקשר אן לא יגיע...
תוכלי לשלוח במייל?
לא נשמר לי, אבל אצלינו הפלאפון לא היה זמין אז פשוט דפקו בדלת

מה היו הקריטריונים?
איפה ניתן להתעדכן אם יהיה שוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה