את הפרח שלי!

• הוסף לסימניות

טיול של בוקר עם הפרח שלי..

• הוסף לסימניות
תמונה ראשונה יפה, עדיף לחדד פחות..

• הוסף לסימניות
ואווו!!
התמונה השניה כובשת!!!
נ-ש-מ-ה!

הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
נייס,

איזו עדשה זו?
החידוד ממש גרוע, זה נראה כאילו התמונה צולמה בעדשה פשוטה ונתת חידוד כדי לפצות על זה.

• הוסף לסימניות
העדשה מצוינת (85/1.8)
בעדשה פשוטה לא תקבלי כזה עומק שדה יפה.

אני מחדדת רק אחרי ההקטנה ולא בפיתוח כמובן.
התחדד לי מדי בתמונה הראשונה.

• הוסף לסימניות
מתוקה!!!!
קומפוזציות וחיתוכים מעולים.
צילום נפלא.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
אהבתי!!!!

כמעט ואפשר לנחש איך האמא נראת...

• הוסף לסימניות
מתוקה!
יעלי, את ממש אלופה בצילומי חוץ!

• הוסף לסימניות
תודה!
על כל הפירגונים...
אני כ"כ מאוהבת בה שאני רחוקה מאוביקטיביות כשאני בוחרת תמונות שלה.. אז אני שמחה לשמוע שאהבתם.

• הוסף לסימניות
פרח :)
צילום מצויין, פוקוס מדוייק בעומק שדה קטן שנותן בוקה חלקה ויפה ... אהבתי את העריכה בעיניים לראשונה, ההשתקפות שם טובה, הצבעים שהתקבלו יפים מאוד.

בקטנה, הקוקיות החתוכות ... או בכלל לא, או לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1532357:
העדשה מצוינת (85/1.8)
בעדשה פשוטה לא תקבלי כזה עומק שדה יפה.
אני חולק על הקביעה הזאת, אם תזדקקי להוכחות, יש לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1533275:
אני חולק על הקביעה הזאת, אם תזדקקי להוכחות, יש לי.
אשמח להסבר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1533310:
אשמח להסבר..
עומק שדה "יפה" מהסוג שאת מתכוונת אליו, אפשר להוציא מעדשות זולות מאוד.
חדות כזאת לא, כי זאת אופטיקה מורכבת יותר.
אבל עומק שדה שזה בעצם נוצר משילוב של צמצם, אורך מוקד, ומרחק מהאובייקט, אין שום סיבה שלא תוכלי בנתונים שווים אך בעדשה זולה, להגיע לאותן תוצאות.
attachment.php

זאת תמונה שצולמה ב 75-300 עדשה מזעזעת מכל הבחינות...
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=158345

• הוסף לסימניות
חידשת לי בהחלט
והתמונה יפהפיה וזה בלי ספק בגלל תאורה+עומק שדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1533542:
עומק שדה "יפה" מהסוג שאת מתכוונת אליו, אפשר להוציא מעדשות זולות מאוד.
חדות כזאת לא, כי זאת אופטיקה מורכבת יותר.
אבל עומק שדה שזה בעצם נוצר משילוב של צמצם, אורך מוקד, ומרחק מהאובייקט, אין שום סיבה שלא תוכלי בנתונים שווים אך בעדשה זולה, להגיע לאותן תוצאות.

העניין ברקע של התמונה הזו הוא כביש רטוב ולא עומק שדה אם זכור לי נכון, או שאני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1533610:
העניין ברקע של התמונה הזו הוא כביש רטוב ולא עומק שדה אם זכור לי נכון, או שאני טועה?

צודקת. העיגולים זה הטיפות. אבל הן בעומק שדה רדוד...

• הוסף לסימניות
אם לא העומק שדה+ התאורה זה היה נראה סתם כביש רטוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה