כללי את הקובץ הנ"ל בוקטור? בבקשה.

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
שלום לכם!
אני צריכה את התמונה המצורפת בוקטור.יש למישהו.
פעם היא היתה לי בטוח.
אך לפתע-כשצריך אותה פתאום- אז כמובן היא איננה.
נמוגה לה לאי שם.

אם יש לכם אותה או אתם יודעים לאיזה אתר היא שייכת אודה לכם מאוד.

קבצים מצורפים

• vectorstockhappykidshol.jpg
    KB 53.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
חסום לי. :eek:

• הוסף לסימניות
לאף לא אחד לא ידוע מקורה של התמונה והיכן ניתן להשיגה בוקטור?

• הוסף לסימניות
יש לי את זה ב-PDF?
זה טוב גם?

קבצים מצורפים

• ילדים_(10).jpg
    KB 645.5 · צפיות: 13
  • ילדים_(27).jpg
    KB 750.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה על המאמץ. אבל... לא. יש מתיקות מיוחדת בתמונה שהעליתי.

• הוסף לסימניות
חיפשתי לך איפה שהרשלה הביא - זה רק אתרים שהשתמשו בתמונה.. אין זה להורדה וקטורי.
מצאתי מקום אחד ברשת (לפחות בשם שהבאת את זה) שהביאו את זה וקטורי - אבל פג תוקף ההורדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;890200:
חיפשתי לך איפה שהרשלה הביא - זה רק אתרים שהשתמשו בתמונה.. אין זה להורדה וקטורי.
מצאתי מקום אחד ברשת (לפחות בשם שהבאת את זה) שהביאו את זה וקטורי - אבל פג תוקף ההורדה.

צרור תודות על המאמץ וטרחה עבורי.
ישלם לך ה' כרב טובך.

אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
וואו! תודות אין ספור!

• הוסף לסימניות
יש למישהו מנוי באייסטוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה