"את הקולות ואת הברקים"...

• הוסף לסימניות
בתחילה חשבתי שאני רק מדמיינת, אז, כתבתי ממש בעדינות, והערתי את תשומת לב המעלה לא בצורה ישירה, אבל, כעת, אני חושבת שמן הראוי לשנות ולהתנצל!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמה שקורא פה, זו שפיטה בלי טיפת נסיון לדון לכף זכות.
כבר קרה ויקרה כנראה עוד המון ששני בעלי עסק קראו לשמם באותו שם בטח כשלמשמעות של העסק יש קשר לשם. תבררו, תשאלו, תתמהו, אוקי. אבל ככה לקטול?
ואתם יודעים מה? גם אתכם אני לא דנה על שקטלתם. אולי משהו טמון פה ולא הבנתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;782018:
כבר קרה ויקרה כנראה עוד המון ששני בעלי עסק קראו לשמם באותו שם בטח כשלמשמעות של העסק יש קשר לשם.

אותו שם? נו מילא יש הרבה
אבל גם אותו לוגו? זה כבר אומר דרשייני

• הוסף לסימניות
ואתם יודעים מה? גם אתכם אני לא דנה על שקטלתם. אולי משהו טמון פה ולא הבנתי?
חתולה שחורה?

אותו שם? נו מילא יש הרבה
אבל גם אותו לוגו? זה כבר אומר דרשייני
דווקא לא אומר דרשני
איזה ויזואל היית שמה למילה רקורד כשמדובר על וידאו?

תשובות לא נכונות

• שורת מחברת
  • הסכלת אדם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mp2;781772:
האמת, שאני בהלם.

הורדתי את הקישור ואני רואה עבודה של ???? רקורד.

גם השם וגם הלוגו איזה חיקוי, אולי נבואה השתלטה על היוצר? לא נראה שויזואל זה חדש במחוז ואינו מכיר את הניקים כאן בפורום.

טוב, מוזר. מה אם מוניטין, זכויות, הכל.

זוכרים את הקמפיין של פרוג אודות זכויות יוצרים.

תארו לכם יום אחד את יושבים באולם וצופים בסרט תדמית (ואתם כאורחים) ולפתע בסיום הסרט מופיע השם שלכם.... מה שכבר חשתי על בשרי....

מוזר, אמרנו???

אני רק עכשיו התוודעתי ל"הלם ולזעזוע" שנגרם בעקבות השם "רקורד" כי אני פשוט כמה ימים לא ביקרתי כאן
אנסה כאן להבהיר
א. השם הזה "רקורד" עלה ברעיוני תוך כדי עבודה והוא מאוד מצא חן בעיני. לכן החלטתי לכנות את שם העסק בשם זה.
והנני רוצה להבהיר לכם בזאת. לא ידעתי כלל וכלל לפני כן שיש כאן עוד אחד בשם זה.

ב.
במידה ופשעתי כי כן ידעתי
כשאדם פתח עסק ומצא שם קולע לעסק שלו אסור לו להעניק את השם הזה עד שיידע בבירור שאין עוד אחד בשם זה. אם התשובה הוא "אסור" אז בבקשה! הקלידו את המילה "רקורד" בגוגל.... איזה חוצפה.....

• הוסף לסימניות
א. השם הזה "רקורד" עלה ברעיוני תוך כדי עבודה והוא מאוד מצא חן בעיני. לכן החלטתי לכנות את שם העסק בשם זה.
והנני רוצה להבהיר לכם בזאת. לא ידעתי כלל וכלל לפני כן שיש כאן עוד אחד בשם זה.
ברור שהגיוני ואפילו מתבקש ששם יפול בראשם של כמה א/נשים
אבל- עד כמה זכור לי, ראיתי אותך הרבה כאן בפורום, וגם אני והשותפה שלי מסתובבות פה הרבה, ממש לא כאלמוניות המסתתרות תחת כל מיני ניקים שונים ומשונים, אלא ברחל ביתך הקטנה- רקורד ורקורדית,הלוגו עוד מופיע בחתימה שלנו.
כלומר- זה היה שקוף לך, שיש עוד לפחות שניים, שרואים שהם עובדים ביחד בגלל השם ו/או החתימה המשותפת- שנקראים בשם הזה.
במקרה כזה, גם לפי החוק ולהבדיל גם לפי ההלכה, עד כמה שידוע לי- יש ענין של זכות קדימה
ומאחר והאולפן שלנו פעיל שש שנים, ואנחנו פה בפורום שלוש שנים מינימום, הייתי מצפה ממי שנופל במוחו השם המדהים הזה,שאגב מוצלח מאד בעיני, וקיבלתי עליו עם השנים מחמאות רבות כולל מאנשי פרסום (ותודה למי שכתב שזה לא כזו הברקה לחשוב על השם הזה, אהבתי את הפרגון:)
שפשוט יגנוז את הרעיון כי יש כבר מי שהשתמש בו לפניו
זה הכל
ויודעני ומכירני כמה ממכירי וידידותי שרצו לפתוח עסק /לפרסם, וראו שיש מישהו שקורא לעצמו בשם שחשבו עליו- ופשוט החליפו שם
חלילה לא חשדתי שבאת להעתיק את השם שלנו, ברור היה לי שהרעיון נפל עצמאי
אך- מאחר שעלה, ומאחר שבפורום חרדי ששנינו מסתובבים, השם רקורד מופיע בריש גלי- יש מקום להחליף להברקה אחרת
הצלחות רבות וס"ד בכל מעשה ידכם, ובעיקר בבחירת שם חדש לאולפני העריכה
יש לי כמה רעיונות- אפשר לפנות באישי:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה