את הקלטת "אגרת הפורים"

• פותח הנושא ngp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הקלטת "אגרת הפורים" 2 חלקים של ר' מיכאל,
היה לנו אותה ממממממש ממזמן,
יש אותה בדיסק?
אשמח אם מישו יוכל להעלות אותה, בעברית כמובן,
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
מקסימה!!!!!!! אהבתי אותה מאד בתור ילדה, אשמח גם.

• הוסף לסימניות
וואו אני ממש מתגעגעת.
אם אפשר להשיג אותה אני ממש אשמח!!!

• הוסף לסימניות
היא באמת קלטת מיוחדת!!!
אני מאד יודה למי שיש לו להעביר אותה!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
קנינו אותה בגל פז שנה שעברה היא נמכרת בדיסקים

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות לנו אותה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
צר לי, מופיע עליה כל הזכויות שמורות. לא רואה סיבה שמותר לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
גם אם רכשתי אותה בעבר?

תודה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג צריך לברר
שמעתי (לא אימתתי) שמרדכי בן דוד ענה על שאלה כזו שהוא לא מאשר, וכי אם קנית נעלים הבטיחו לך שעל כל קרע תקבל חינם חדש?

• הוסף לסימניות
לא קשור, יש כאן דעות של פוסקי הלכה. בעלי שאל את הגר"נ קרליץ, ואמר, לצורך פרטי - מותר.

• הוסף לסימניות
אולי מותר לשלוח במייל האישי ואולי גם זה לא, אבל בטוח שאסור להעלות לכאן בפורום ציבורי בשם זה, שזה לצורך פרטי.

• הוסף לסימניות
אני מנסה מאד להבין אז לא להתלהם בבקשה,
מה הפשט לצורך פרטי שאז מותר??
הרי קהל היעד לרכוש דיסקים כנ"ל הם אנשים פרטיים. לא?
לא הייתי מסכימה אם היו מעבירים עיצובים שלי חופשי חודשי לכל דורש לצורך פרטי (הרי הצורך הזה כ"כ גמיש, החל מדף ברכה וכלה בחוברת למשפחה המורחבת ועד בכלל....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה