את זה ראיתם? היום בעצרת

• הוסף לסימניות
רעיונות של..

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 157.1 · צפיות: 9
  • 2.png
    KB 302.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הי
לא ספרו אותי
:(

• הוסף לסימניות
גם אותי לא...

• הוסף לסימניות
אז הקופה אצלי !!
ניתן להפקיד לחשבון שלי
כל אחד לפיי מתת ידו....

מי שלא ספרו אותו שיבוא אלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1212976:
רעיונות של..

כתבו בעיתון בפרוש שכל איסוף של כסף הוא לא על דעתם של מארגני העצרת.. :confused:

• הוסף לסימניות
ואת התמונה המדהימה הזו של יעקב נחומי ראיתם?

קבצים מצורפים

• 1617636_759407784069809_1937993995_o.jpg
    KB 447.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1213113:
ואת התמונה המדהימה הזו של יעקב נחומי ראיתם?

חחחחחח
יופי של תמונה!!!

• הוסף לסימניות
תגידו, יש אמת במה שכתבו ב YNET שבשני מוקדים הוצתו צמיגים או שזה סוג נוסף של הסתה? כי שאלתי אנשים שהיו שם ואף אחד לא שמע על זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1213170:
תגידו, יש אמת במה שכתבו ב YNET שבשני מוקדים הוצתו צמיגים או שזה סוג נוסף של הסתה? כי שאלתי אנשים שהיו שם ואף אחד לא שמע על זה

יכול להיות מאד, היו גם חילונים שהפגינו בעד הגיוס....

• הוסף לסימניות
לא הבנתי ברכה, שרפו צמיגים בהפגנה של החרדים. ההפגנה של החילונים לא מעניינת אותי. אני מנסה לברר אם זו הסתה נוספת או שיש אמת בדבר. זה שזה יכול להיות לא הופך את זה לאמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה