כללי את מה לשנות???

• הוסף לסימניות
הלקוח חיפש זול. כמה אתם הייתם לוקחים לכזה לוגו? סתם בשביל לדעת מה ההפרש בין מה שהיא לקחה לו.

ובקשר למוכר- לא מוכר, אני מוכנה להתווכח על הקביעה הזו. אבל באשכול אחר.

• הוסף לסימניות
לגבי הלוגו -
לדעתי הוא עמוס ולא זורם, הייתי רוצה לראות משהו יותר נעים בעין
השם אני חושבת בסדר, אבל להפריד אותו לשתי מילים כי ככה זה לא ברור
את ה-כ' להקטין, זה לא משרת משהו שהיא גדולה, ורק מוסיף עומס
הצורה של ה"אוטובוס" לטעמי מוזרה ולא יושבת טוב עם הסוג פונט הזה (מרובע עם פינות מעוגלות - ממש הצורה הסטנדרטית של אוטובוס, אז למה להכניס לאליפסה?)

צבעים - אני חושבת שכדאי מאוד לנסות לבנות צורה בסיסית ולתת לה מגוון של צבעים כדי לבדוק מה הכי טוב, השילוב הזה די כבד.
אלא אם כן זו דרישת הלקוח.

לגבי הדיון -
באם הלקוח יודע שהיא מתחילה, והוא אכן משלם מחיר נמוך - עניין שלו.
סה"כ ארגון חסד קטן שרוצה לחסוך עלויות, אני מבינה למה אין לו תקציב ענק ללוגו...

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות, לכן אני לא יודעת אם אמרו בדיוק את מה שאני אומרת,
פשוט ה"בדרכ-יהודית" קראתי את זה "בדר"כ יהודית"= "בדרך כלל יהודית"..
מומלץ לנסח אחרת :)

• הוסף לסימניות
אחרי חודש כמעט, שאני לא עבדתי (כי המחשב מת) והגרפיקאית שעשתה את העבודה שכבה מאושפזת, בקיצור- אחרי סחבת שהיתה די מכורח המציאות, זה מה שקיבלתי לפני דקות אחדות.
היא השתפרה בהרבה, אין מה לומר. השאלה היא אם היא לא ברחה כבר מידי.

קבצים מצורפים

• חיצים בדרכי.jpg
    KB 75 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לדעתי, מתחיל שעושה עבודה והיא יוצאת 'על הפנים' אין טעם להמשיך ולנסות ולמרוח אותו עוד ועוד עד שיוצא לו ולכולם קרניים ובסוף גם לא משתמשים במה שהוא עשה, צריך לשלם לו יפה את הסכום שסוכם ולעבור למתחיל הבא :)

• הוסף לסימניות
אין מה לומר הלוגו שיצא עכשיו הוא מוצלח במיוחד ! ! !

תתחדשו !

הלוגו החדש מאוד מוצלח מכל הבחינות, ומאוד יפה.

נ.ב. צריך רק לזכור להוסיף מרכאות ב-עה, לעשות את זה ל-ע"ה.

ובקיצור הלוגו מוצלח ביותר!

• הוסף לסימניות
הלוגו החדש סביר בהחלט.
כדאי להעביר לשורה אחת את 2 המילים- שנוי הצבע ועובי הפונט מאפשר הצמדה מוחלטת שלהן.
רעיונות לשיפור:
-את החץ הייתי מכווצת ברוחב ומותחת באורך לקצת יותר מגובה הפונט- (שיציץ קצת מעבר לאותיות גם מלמעלה וגם מלמטה,
-ניתן לשחק בעובי של החיצים כמו ששיחקה בעובי באותיות, למשל את החיצים השחורים ב"בולד"
-כמו"כ כדי להכניס עניין וכדי לתת אחידות בין הפונט לחץ, הייתי מעגלת את הזווית של החץ האמצעי- התכלת.
-עוד רעיון שניתן לנסות- כמצמידים את 2 המילים- ניתן להפוך אופקית את הי' של יהודית ואז נוצר חץ מ2 ה"יודים"

• הוסף לסימניות
למישהו שחיפש לקבל לוגו זול מגרפיקאית מתחילה זה נראה בהחלט סביר ואפשר לומר אפילו יפה.
כמובן אפשר לשפר אבל זה גם לא רע ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה