כללי את מה לשנות???

• הוסף לסימניות
יצא לי לתווך בין יהודי שרוצה לפתוח איזה שהוא ארגון קטן פרטי לבין גרפיקאית, מתלמדת שלקחה לו מחיר זול יחסית. המטרה היתה שתעצב לו לוגו.
התוצאה הראשונה היתה בינונית ומטה- כמובן היא שינתה לפי בקשתו. מקודם היא שלחה לי את הלוגו, שלפי דבריה 'מהמם'...
אני בעצמי לא יודעת מה להגיד לה לשנות פה? אלוי תעזרו לי אתם. הארגון הוא מערך הסעות לבית החולים איכילוב, כמו מקביל ל'אתה עימדי' לתל השומר.
הטקסט עדיין לא סופי.
תזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• בדרכי יהודית.jpg
    2.7 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הראשון מימין הכי הכי טוב!

רק לדעתי להוריד את המסגרת סביב המילים הקטנות לא זוכרת מה כתוב שם..
הממוסגר שם הוא על הפנים....
יותר מידי משחקים עם האותיות בלוגו אחד הוא טומאצ'
למה דווקא בורדו ושחור?

• הוסף לסימניות
למה דוקא הצבעים הללו? כי זה מה שהיא רצתה. כמובן להוריד את המלבן סביב המשפט הסעות וכו ולהוריד את הקו שמאחורי המילה 'יהודית'.
השאלה שלי היא על מה ללכת ומה כן לשנות שם. הראש שלי כבר מסוחרר מהלוגו הזה שיוצא לי מכל המקומות שהוא יכול לצאת.... לפחות מצוה.

• הוסף לסימניות
לדעתי מה שאפשר לעשות עם הבסיס הנוכחי -
לקחת את הראשון העליון מימין, להוריד את הקו הבורדו העליון (אם חייבים אפשר להשאיר לו רק רמז דק מימין)
להוריד את המסגור מסביב לטקסט הקטן ואולי להגדיל אותו על כל הרוחב או לפחות על רובו (נגיד שיתחיל מתחילת הכ'), ע"י טקסט פחות צר וגם יותר מרווח.

• הוסף לסימניות
הראשון מימין למעלה הכי סביר, אם מתעקשים לבחור מתוך האופציות שכאן.
כשלוקחים מישהי מתלמדת שתעשה זול, כך זה גם נראה וחבל.

• הוסף לסימניות
א. מה זה בדרכיהודית? זה כאילו מחוכם כזה, לחסוך י' אחת?

ב. אם אנחנו אמורים לבחור מה הכי פחות גרוע, אז זה הימני העליון.
אבל אם צריך להחליט מה הכי טוב... אז עדיף להתחיל מהתחלה.

• הוסף לסימניות
המשחק אותיות מיותר אין שום טעם ל-כ' שהיא בגדול
לדעתי להוריד את הקו העליון של הלוגו לכתוב את הטקסט רגיל
ולהוריד את המסגרת לסלוגן

• הוסף לסימניות
אם נשארים עם הלוגו הזה,
הייתי מורידה את הקשת העליונה,
היא מכבידה ולא מוסיפה.

• הוסף לסימניות
אל תסתבכי יותר מידי....

אני רואה שכולם כאן על אותו קו , באמת תורידי את המסגרת ואולי תקטני את הכ' באמת זה מיותר שהיא גדולה , ותנסי להוריד את המסגור מלמעלה נראה לי באמת שזה יראה יותר טוב....
לדעתי... לא בורדו! לא יודעת שתנסה צבע אחר.... זה כבד מידי...

• הוסף לסימניות
יותר ממה שהלוגו גרוע השם גרוע. להחליף את השם לדרך יהודית או דרכי יהודית.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. אני יעביר לה את השינויים בתוספת של עוד כמה ממני וממנו.
סתם דרך אגב, מה הבעיה של השם? לא ראיתי בו שום פסול.
איזה צבע נראה לכם הכי יתאים? היא שלחה לי חול וירוק, לא היה מי יודע מה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;484250:
הראשון מימין למעלה הכי סביר, אם מתעקשים לבחור מתוך האופציות שכאן.
כשלוקחים מישהי מתלמדת שתעשה זול, כך זה גם נראה וחבל.

למה לקטול את המתלמדות? איך הן/ם יהיו מנוסים אם כל אחד יקח את המנוסים ולא יתן להם/ן צ'אנס?
נקודה למחשבה!

אגב, לדעתי גם הראשון מימין ללא המסגרת הקטנה וזה יהיה מושלם לאחת מתחילה...;)

• הוסף לסימניות
צודקת למה באמת לפסול מתלמדות , מי אמר שגם אנחנו לא מתלמדים............
לדעתי כל עבודה חדשה שעושים זה עוד שיפשוף ועוד שיפשוף להגיע לרמה גבוהה...... לא ככה?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא קוטל את המתלמדות, ההפך -
גם מקצוען היה מתלמד בעברו,

אבל אפשר להתלמד - לא על חשבון הלקוח,
כמו שלא נרצה לקחת תופרת מתלמדת או נגר, או (ואני אקצין) רופא מתלמד :*)
ושהתוצאות יהיו בלתי יעילות (במקרה הטוב...)

אבל למתלמדת יש הרבה פלוסים והיא צריכה לנצל אותם!
אם היא עדיין בגדר תלמידה ויש לה מורה - אז היא יכולה לקחת פרוייקט - ולערב את המורה שלה על כל שלב...
או להתלמד על תיק העבודות - ולשמוע הערות ממורה/מומחים/פורום...

הערה: הנ"ל נכתב באופן כללי ולא ספציפי למקרה זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;484461:
תודה לכל המגיבים. אני יעביר לה את השינויים בתוספת של עוד כמה ממני וממנו.
סתם דרך אגב, מה הבעיה של השם? לא ראיתי בו שום פסול.
איזה צבע נראה לכם הכי יתאים? היא שלחה לי חול וירוק, לא היה מי יודע מה...
הבעיה עם השם זה שהוא לא ברור,
דרך? דרכי?
אתה עימדי - אין מי שלא מכיר, זה נקלט במוח,
בשביל ששם יתפוס הוא צריך להיות ברור,
וזה - לא ברור.
זה הדבר הראשון שצרם לי, וראיתי שלעוד כמה פה..
לעשות כ-2 מילים נפרדות.
כל השאר - כבר נאמר..

• הוסף לסימניות
אוקי הכל נכון..

זה מה שנעשה כאן... ואם ראית מתחילת האשכול זה לא על חשבון לקוח , ממש לא..
(חוץ מזה הרבה אנשים פונים ישירות לבית דפוס או משהו כזה , ושם תסכים איתי לא עושים עבודה גרפקאית ברמת עיצוב גבוהה ואנשים כן מסתפקים בזה..)
אז סכ"ה... הכל בסדר...:)

• הוסף לסימניות
זה לא על חשבון שום דבר, וגם גרפיקאית של בית דפוס לא תעשה בהרבה יותר יפה (ומקצועי)
רק הערה אחת יש לי, שכדאי לשים לב ספציפית בארגון הזה. 'אתה עימדי' הוא ארגון ענק שרוצה שתזכרו אותו לא רק כשאתם צריכים מהם עזרה, אלא גם כשתרצו לתרום למשהוא. פה לא מדובר בדבר שכזה, היהודי לא רוצה תרומות ולא שום בלגן ופרסומות. הוא רוצה רק לעזור לך, שכאשר את/ה תרצה/י לנסוע לבית החולים איכילוב, לא תיטלטל/י שעה באוטובוסים אלא יהיה הסעה מסודרת ונוחה.
את זה, כל מי שצריך לנסוע לאיכילוב- בטוח יזכור.
במילים אחרות, זה לא לוגו שמוכר משהוא, אלא של צורך אמיתי.

• הוסף לסימניות
יופי!

חסידה בראש שלי... או אני בשלך...

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שהתכוונתי - להתלמד, לא על חשבון הלקוח.
אפשר להתנסות על בריפים מומצאים, אפשר להתנסות על העסק של אבא/אמא/סבתא/דודה.
בשום אופן לא על לקוח שמשלם ממיטב כספו.
אלא אם כן באים ואומרים ביושר "אדון לקוח היקר, אני רוצה לעשות עליך את הסטאז' שלי. דע לך שזה הלקוח הראשון שלי ואני צריכה לצבור ניסיון. בתמורה אתן לך מחיר זול".

בכל צורת אחרת, יש פה לדעתי סוג של אונאה.

חסידה - כל לוגו מוכר משהו. גם אם ה"מוצר" הוא חסד, עדיין הלוגו מוכר חסד כמוצר. מבחינת תהליך העבודה על לוגו, התהליך אמור להיות זהה לחלוטין גם כשאנחנו מעצבים לעמותה ללא מטרות רווח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה