שאלות למתחילים את מכירה?

• הוסף לסימניות
חנות ארליך - את ממליצה
אני רוצה לקנות מצלמה
NIKON D750

מחפשת המלצות בחום
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מכירה.
קניתי שם עכשיו ציוד משלים לציוד שכבר קיים לי.
יחס מעולה, שירות אדיב ומהיר, מחירים טובים לדעתי.
יש להם את כל החברות המובילות בתחום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
@adasha
אנו מנסים כעת לגבש קבוצת רכישה להוזלת עלויות של מצלמות וציוד צילום מחנויות מקצועיות,
לפרטים נוספים - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מאד ממליצה עליהם. קניתי אצלהם הרבה מהציוד שלי (בפעם היחידה שלא קניתי אצלהם (את המצלמה שאת רוצה ,קניתי בMDK ואכלתי אותה קשות !!לא להתקרב אליהם!!!)
המוכרים מאד מקצועיים. יודעים מה הם מוכרים. סבלנים.
מיקום נגיש.שרותי מעבדה.
בקיצור ממש מומלץ מבחינתי
אם את רוצה עוד פרטים תשאלי אותי בפרטי

• הוסף לסימניות
ארליך חנות מכובדת ורצינית
רכשתי שם לא מעט פעמים, בסכום מצטבר של למעלה מ80 אלף ש"ח
כמעט תמיד השירות היה ללא רבב, וגם כשהיתה בעיה היא נפתרה מול בעל הבית

אני פחות ממליץ לתקן שם מצלמות, בגלל לו"ז קצת איטי מידי בקטע הזה
אני מתקן בבית הצילום (קנון)
אבל לרכישה זה מקום מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה