דרוש מידע את ממליצה על >> מכונת הכביסה שלך?

• הוסף לסימניות
לאמא שלי יש מילה
אין בה שום דבר מיוחד מבחינת נקיון ותכניות יש אפילו פחות.
אבל היא אמינה מאוד, מחזיקה שנים
לא רואה עניין לשלם כפול על מכונה שכנראה תחזיק כפול

• הוסף לסימניות
יש לי מכונת כביסה של "מילה" דגם W קלאסיק.
משום מה, לא מספיק מרוצה ממנה.
משתמשת באבקת כביסה אריאל (לבנה וצבעונית) מפרידה צבעים לפרטי פרטים
לא דוחסת מכונות, ועם כל זה הכביסה לא נוצצת ובוהקת. ממש מאכזב.
לעומת זה, שכנתי מביאה אלי כביסה למייבש, ממכונת כביסה לא "מילה",
והכביסה צחה ובוהקת - מנקר עיניים.
מה עושים? מה הפתרון? או מה בהתנהלות שלי לא נכון שגורם לכך?

גם אני אותו דבר!
האמת שדווקא את הכביסה שלי היא מנקה מצוין, אבל את הכביסה של התינוקת ממש לא... יש לי המון כתמים שלא יורדים, אני מוצאת את עצמי מרססת כל הזמן עם קליה ודומותיה, ובכ"ז המצב נשאר כמו קודם..

(אגב, לאמא שלי יש את אותה מכונה והיא מאד מרוצה!)

אז מה עושים? הבעיה במכונה או שאולי אני מכבסת לא נכון??

• הוסף לסימניות
כל אחד יעשה את השיקול שלו
אין לי מניות ב'מילה' כך שממש לא בוער לי לשכנע:)
המכונה הזו שווה כל שקל, ואם היא עולה כפול
כנראה שהיא שווה את זה
גם אני עם מילה
רק תשומת לב כי גם כשמתקנים כל חלק יקר מאוד

ואני מרוצה מאוד...

קנינו יד שניה מטכנאי עם אחריות (אחרי הרבה בירורים בחנויות, החלטנו שעדיף לשלם על יד 2 מחיר של מכונה חדשה, רק שיחזיק יותר זמן)

• הוסף לסימניות
האמת היא שאני עצמי בכלל לא הייתי משקיעה במכונה כ"כ יקרה (מהסיבה הפשוטה של חוסר תקציב)
אבל חמותי שקנתה לנו את המכונה פרגנה עם כל הלב, בטענה שבבית עם ילדים צריך מכונה טובה שתעבוד כמו שצריך.
לה עצמה (בחו"ל) יש "מילה" וכששהינו אצלה בחופשות לפרק זמן ממושך ממש ראיתי שינוי לטובה בכביסה שלי עצמי (נהייתה לבנה יותר).
אי לכך, שמחתי הרקיעה שחקים עם המתנה המכובדת הזו.
מה גם, שהטכנאי שהגיע להתקנה הראשונה בישר לי: "בחרת את הרולס-רויס של המכונות".
לא יודעת אם המכונות הישנות היו טובות יותר, או שזה ענין של דגם,
בכל אופן - מיואשת ומאוכזבת.
אין בה (אני בכל אופן לא מצאתי עד כה) את הפונקציה הפשוטה של נעילה
שחשובה כ"כ בבית עם ילדים שמאד אוהבים לשחק עם כפתורי המכונה תוך כדי פעולתה,
ועוד כמה דברים שיש היום בכל מכונה פשוטה (כמו טיימר להפעלה מאוחרת יותר -
שימושי למשל כשרוצים שהמכונה תסיים את פעולתה בבוקר ואז אפשר לתלות את הכביסה
כשקמים מבלי שהכביסה תשהה במכונה אחר סיום הפעולה).

אשמח לכל פתרון ועצה בענין!

• הוסף לסימניות
גם אני אותו דבר!
האמת שדווקא את הכביסה שלי היא מנקה מצוין, אבל את הכביסה של התינוקת ממש לא... יש לי המון כתמים שלא יורדים, אני מוצאת את עצמי מרססת כל הזמן עם קליה ודומותיה, ובכ"ז המצב נשאר כמו קודם..

(אגב, לאמא שלי יש את אותה מכונה והיא מאד מרוצה!)

אז מה עושים? הבעיה במכונה או שאולי אני מכבסת לא נכון??

כדאי להקפיד לכבס את הכביסה המלוכלכת של הילדים הקטנים כל יום
אפילו על חצאי מכונות, תוכנית מקוצרת, מיני וכד'

העיקר לא להשהות את הכתמים

בחולצות לבנות של הבנים - במיוחד אחרי החג - אני אוהבת לעשות השריה, ומוסיפה גם אקנומיקה, החולצות בד"כ יוצאות יפות ונקיות

ואולי אמא שלך מרוצה כי אין לה כתמים קשים של ילדים קטנים???

• הוסף לסימניות
"בחרת את הרולס-רויס של המכונות".
נראה לי שהיה לנו את אותו טכנאי! מילה במילה ;)
גם אצלי זו היתה קניה של אמא שלי, שהתרגלה לקנות רק מילה (גם היא מחו"ל במקור, והרגלים כאלו נשארים לנצח כנראה..)
ממש שמחתי כשהטכנאי אמר את מה שאמר, חשבתי שנגמרו ימי הקליה, השפשופים וההשריות, אבל מסתבר שלא..

(אגב, לגבי לובן הכביסה - אני מוסיפה וניש קליה גולד וזה ממש מלבין את הכביסה יופי!. לגבי יתר הדברים אני באותו מקום.. זה לא שהכביסה יוצאת מלוכלכת , אבל גם לא נפלתי מהניקיון.....)

• הוסף לסימניות
(כמו טיימר להפעלה מאוחרת יותר -
שימושי למשל כשרוצים שהמכונה תסיים את פעולתה בבוקר ואז אפשר לתלות את הכביסה
כשקמים מבלי שהכביסה תשהה במכונה אחר סיום הפעולה).

אשמח לכל פתרון ועצה בענין!

עוד דבר -
כשאני רוצה הפעלה מאוחרת, אני פשוט בוחרת את התוכנית הכי ארוכה (ומילה התברכה בתוכניות ארוכות בהגזמה לפעמים...) , ומוסיפה לה השריה, וכך יוצאת לי מכונה של אפילו 4-5 שעות לפעמים.
אח"כ, בזכות הסיבובים שהיא ממשיכה לעשות אחרי סיום הכביסה (שנועדו בדיוק למטרה הזו), לא נורא אם הכביסה שוכבת עוד שעתיים במכונה...

באופן כללי אני בנאדם רחפן ושכחן (הפרעות קשב:eek:) , וקורה לי המון שאני שוכחת את הכביסה במכונה הרבה זמן (לפעמים כמה שעות טובות), והיא יוצאת ריחנית כאילו הכביסה הסתיימה הרגע! ברור לי שזה בזכות הסחיטה המעולה ובזכות הסיבובים שממשיכים אחרי סיום התוכנית.. דווקא מהעניין הזה אני כן מרוצה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....