דרוש מידע חלודה בכביסה - דחוףףףףףףףףףףףףףףףף!

• הוסף לסימניות
וואו זה ממש מוזר! כתמים כאלו נראים ממגע ישיר בחפץ חלוד ולא ממים חלודים
אולי הצינור המוביל מתפורר? תנסו לעצור באמצע תוכנית לפני ריקון המים ותבדקו בין הבגדים אם יש חתיכות חלודות?!
אפילו תפעילו מכונה ריקה ותסתכלו במים

• תודה
Reactions: den
  • הוסף לסימניות
איך מנקים את הפילטר? איפה זה ממוקם?
בתחתית המכונה באחד הצדדים.
1758838821104.png

איך אפשר דרך התוף לראות את הגוף חימום?
באמת קצת קשה.. אבל עם קצת יצירתיות אפשרי. (להכניס ראש ופנס..)
זה 3 מכונות.......
מכונה אחת שלי כביסה שלי
מכונה אחרת שאני העמדתי אצל שכנה אחת כביסה שלי
שכנה שניה ששאלתי אותה ואמרה שאכן היתה לה מכונה עם כתמי חלודה (לא קשור אלי בכלל)
שכנה שפעם אחת יצאה לה מכונה מוכתמת אני לא יודע אם זה נכלל ב'תופעה',.
מה אומרת השכנה שהפעלת אצלה?

בן כמה הבניין?

אם אתם חושדים שהמים נכנסים מלוכלכים באפשרותכם להתקין מסנן מים דירתי, מותקן באזור השעון מים. (יעזור אם הבעיה לא בצנרת שלכם).

• תודה
Reactions: den
  • הוסף לסימניות
וואו זה ממש מוזר! כתמים כאלו נראים ממגע ישיר בחפץ חלוד ולא ממים חלודים
אולי הצינור המוביל מתפורר? תנסו לעצור באמצע תוכנית לפני ריקון המים ותבדקו בין הבגדים אם יש חתיכות חלודות?!
אפילו תפעילו מכונה ריקה ותסתכלו במים
ניסיתי, הסתכלתי כמה פעמים במים, הם לא היו צלולים לדעתי בגלל המרכך (רציתי להעמיד מכונה אותנטית כמו שהעמדתי עד עכשיו) אבל לא היו שום חלקי חלודה או מים צהובים, פשוט מים לבנים קצת
גם הכנסתי דף קולט צבעים, הוא יצא נקי

• הוסף לסימניות
בתחתית המכונה באחד הצדדים.
צפה בקובץ המצורף 2070003

באמת קצת קשה.. אבל עם קצת יצירתיות אפשרי. (להכניס ראש ופנס..)

שכנה שפעם אחת יצאה לה מכונה מוכתמת אני לא יודע אם זה נכלל ב'תופעה',.
מה אומרת השכנה שהפעלת אצלה?

בן כמה הבניין?

אם אתם חושדים שהמים נכנסים מלוכלכים באפשרותכם להתקין מסנן מים דירתי, מותקן באזור השעון מים. (יעזור אם הבעיה לא בצנרת שלכם).
הבנין ישן מאוד
האמת ש"השכנה" שהעמדתי אצלה זו יחידה ריקה פשוט... קומה מעלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה