מידע שימושי את מפנה ערב לכנס נשים מפנק, מה היית רוצה שיהיה בו?

• הוסף לסימניות
כולנו עמוסות וחיות את היום יום.
יש לך אפשרות לצאת להנות בערב נשים,
מה תרצי שיהיה בו?

אשמח לפירוט מלא כולל פרטי פרטים.
הכל באופציה - תוכניות /הרצאות /סדנאות /אוכל.

וכן - אם יש משהו שממש לא תרצי שיהיה,
אשמח שתכתבי....
תודה על שיתוף הפעולה!

• הוסף לסימניות
בחיים לא הייתי בכנס נשים מיוזמתי האישית :)
הייתי רוצה שיכבדו אותי- שיהיה ברמה גבוהה של יחס מכבד כאדם, ללא דחיפות/ דוכנים /שיווק.
מוזיקה איכותית- הייתי ממש שמחה למוזיקה ברמה גבוהה.
אוכל- שיהיה איכשהוא בחלוקה אישית או פרוס על שטח גדול ולא בדוכנים צפופים או בתורות ארוכים / דוכנים שצריך לעמוד בהם ולהמתין, יש לי אלרגיה לזה. מרגישה מקבצת נדבות שרבה עם הקולגה על חתיכת חסה מהמגש.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה למנימום פרסומות שדוחפים, גם אם זה אומר לשלם יותר. אבל כן סוג של נניח יועצת הנקה שמוסרת הרצאה מקצועית בנושא, ואחר כך מוסיפה גם המלצה לקורס/ מוצרים.
אוכל טוב- חלבי.
שתיה נגישה לאורך האירוע.

• הוסף לסימניות
בהתחשב בעובדה שאני מגיעה לסוף יום עיפה ומותשת, אשמח להרצאות מעניינות מאד. פחות ממאד- אני ארדם.
אוכל- חלבי, טעים וקליל יחסית. כפי שכבר נכתב- בלי דחיפות ודוכנים. אפשרי אפילו ישיבה סביב שולחנות והרצאות תוך כדי האוכל- לדעתי מאפשר יותר להתרכז.
שתיה- שתיה קה+ שייקים/ אייס קפה- מרענן ומעסיק תוך כדי הקשבה.
חשוב לדאוג לאווירה כללית קלילה

• הוסף לסימניות
שיעמדו בזמנים.
אם אני מפנה ערב יש לי זמן מוגבל.

אם סיכמתי עם הבייביסיטר שעתיים והארוע מתחיל בשעה ואפילו חצי שעה איחור חבל שבאתי.
מסכימה איתך!!!
מבחינתי- זה א' ב'!!!

חוץ מזה, אוכל טעים וקליל, כסאות נורמלים, והגבלת משתתפות- שיהיה מספיק מקום.

תוכנית מעניינת ולא נדושה

• הוסף לסימניות
אוכל טוב בשפע
תוכניה על רמה שמוציאה אותי עם מסר, עם מחשבות ותובנות הלאה..
אבל כמובן שיהיה גם מענין ועם הומור..
(יש דברים כאלה..)

• הוסף לסימניות
תוכניה על רמה ומעניינת מאד.
למשל:
דורית ארליך
הרצאה טובה ולא ארוכה מדמות מוכרת.
אפשר גם סוג של סיפור אישי (אבל רק מרתק)
או תוכנית שירה מעוררת ולא ארוכה. (לא הרקדה!)
ושלא יהיה מריחת זמן בכלל.

ולי עדיף בלי אוכל בכלל, ושהכרטיס יהיה מוזל יותר.
כמובן שכיבוד קל זה נחמד, ועוד יותר אם הוא מחולק אישית על כל כסא.

• הוסף לסימניות
אם מזמינים אורחת- אפשר סטנאפ / זמרת / מרצה בנושא מעניין / סדנא כל שהיא
אבל ממש ממש לא סיפור אישי!
וזה לא שהסיפורים האישיים לא מעניינים, אבל כשאני יוצאת לערב חוויתי הדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה סיפור של צרות צרורות של עוד מישהו... לכל אחד יש מספיק על הראש בלי זה!
סליחה... פשוט צרובים לי בראש סיפורים מסמרי שיער או מדכאים במיוחד ממחנות הסמינר....

אם כיבוד שיהיה גם קצת משהו פרווה (לאלו שאוכלות בשרי בערב)- לא הכל... אבל אולי סלט אחד או לחמניה אחת בלי גבינה...

• הוסף לסימניות
תוכנית הומור ברמה (לא מישהי פחות מוכרת)
הרצאה קצרה על העצמה
שירי העצמה לאישה / לאמא
שי- נחמד, לא חייב
כיבוד חלבי ברמה גבוהה - מושך ממש
תוכנית לנשים, גם בלי סיבה משמעותית, לא רק לנשים לפני לידה מטעם בית חולים..

• הוסף לסימניות
1. סדנא מעניינת שיוצאים עם משהו בסופה: קרמיקה / זכוכית / פטיפורים / עיצוב פרחים וכד' - אולי חלוקה לחדרים ואפשרות בחירה של הסדנא המועדפת (אפשר בקנית הכרטיס למלא בטופס גוגל את הסדנא בה את רוצה להשתתף)

2. ערב במקום שהמקום עצמו מעניין וכולל סיור קצר ( עיר דוד עם שילוב המיצג האור קולי / אולם על חוף הים / שמורת טבע ).

3. אגב, בוקר גם יכול ללכת - לכל העייפות שבינינו שבערב כבר אין להן כוח... ויש להן אפשרות לקחת יום חופש מהעבודה.

4. הרצאה קצרה מדמות תורנית נשית על סוגיות הבית היהודי - בנושאים עמוקים עם תוכן מקורי.

5. הצגה חיה על הבמה ברמה גבוהה.

6. כיבוד אישי ארוז לכל אחת על המקום שלה + שי נחמד.

ממש לא ארצה שיהיה: התרמות. דוכני מכירות שמנדנדים לך לקנות מהם. תוכנית ש"מכריחה" אותך להתפלל ברגע מסויים בשיא הדבקות על משהו מסויים... (עכשיו כולן עוצמות עיניים ומבקשות על...)

• הוסף לסימניות
1. שירה ברמה גבוהה
2. הומור טוב - ממש לצחוק ולהשתחרר
3. אוכל טוב בשפע - עדיף אישי ומפנק
ומבחינתי שיהיה כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה דרך פרסומות

ובלי קשר יותר הייתי נהנת מיציאה למקום יפה ולהשתחרר באויר הטוב כשיש

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות!
התשובות ממש עוזרות ונותנות כיוון.
אפשר גם סוג של סיפור אישי (אבל רק מרתק)
אבל ממש ממש לא סיפור אישי!
אם זה סיפור של חזרה בתשובה,
ולא של צרות וכאב, משולב בהומור זה גם היה מפריע?

כיבוד: תעדיפי בבר, כמובן בשפע, ובלי דחיפות.
או לקבל שקית אישית עם האוכל?

תוכניות: אשמח אם אפשר לפרט ממש שמות ודברים שראיתם ונהניתם,
ולא רק לכתוב משהו ברמה, מכבד, וכו....

תודה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה