מידע שימושי את מפנה ערב לכנס נשים מפנק, מה היית רוצה שיהיה בו?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיונות, תודה!
הערב מטעם מישהו מסויים, אך לא בהכרח קבוצה מגובשת.
כמו למשל ערב לנשות בני ברק.....

לשם אני חותרת,
הייתי שמחה לפירוט,
מה זה בשבילך הרצאה יפה או שיעור מחזק, ממש שמות,
מתנה, מה היית מעוניינת לקבל?
תודה לכולן!!

אני הבן אדם הלא נכון לשאול אותו, לא מכירה שמות בכלל :)

הרצאה יפה אם זה על נושא, אני חושבת שדברים של שלום בית וזוגיות (סגנון הר' רות שמש) או נושאים אחרים שמדברים לנשים כמו צניעות...
עולה לי כמה דברים, נגיד על הנושא שקשה לכולן להתארגן לשבת בנחת, יש איזה שהוא קו שמדבר על השבת. נשים שמתארחות כל שבוע ל10 דקות ויודעות להנחות נשים עם טיפים ודברים מאוד מחזקים ומרתקים על הנושא של לאהוב את השבת ולהכניס אותה בכיף ולהתארגן מוקדם. אם תרצי אתן לך מספר טלפון ואולי עם שמות יהיה אפשר להביא את זה לקהל.
סדר ואירגון הבית בכללי, כמו "לחיות בסדר" של נועה שרון.

גם מתחשבים בפרק זמן שנשארים בריכוז, כמו 20 דקות או חצי שעה מקסימום

אני קוראת כאן כל מיני דברים שונים, אני חושבת שזה תלוי בהמון דברים.
יש נשים שלא חרשו כל ערב או אירוע אפשרי וכבר משתעממות ומחפשות גיוונים.
זה משהו שאמור להיות כיפי ובסיסי לכל אישה.

ואני חושבת שכשמפיקים דבר כזה צריך אחריות על התוכן שמגיע לנשים חרדיות - אחריות רוחנית שלא יצא מזה הפסד.

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על הסרט ושבו בנים עם החטופ?ים.
האם זה משהו מיוחד? מענין? עצוב מאד?
אני גם מארגנת ערב כיף לעובדות עם אוכל טעים ומחפשת תוכנית פ-צ-צ-ה.
יש רעיונות

• הוסף לסימניות
כמה נקודות שחשובות בעיניי:
מחיר שפוי
מקום מרכזי ומרווח
בלי דחיפות לקנות כרטיסים וכו' - שיהיה אפשרות להזמין מראש.
מבחינת התוכן של הארוע -
פאנל מעניין, אקטואליה ברמה גבוהה, הומור טוב, שירה.

• הוסף לסימניות
דיוק ועמידה בזמנים- א' ב' של אירוע רציני, לצאת מהבית בערב דורש הערכות לוגיסטית מורכבת!!!
הרבה צחוק וכיף, לא סיפורים מעצימים על נשים עצומות שעברו דברים עצומים.
כיבוד מכבד- לא בבר שכל אחת מנסה לפלח כוס מיץ, אבל גם לא אישי ששם זו סעודה שלא מספקת את בעליה...
אולם נח, לא מטר על מטר שמנסים להכניס כל אחת כי חבל לא למכור עוד כרטיסים,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש לא ארצה שיהיה: התרמות. דוכני מכירות שמנדנדים לך לקנות מהם. תוכנית ש"מכריחה" אותך להתפלל ברגע מסויים בשיא הדבקות על משהו מסויים... (עכשיו כולן עוצמות עיניים ומבקשות על...)
ממש ככה!!!

אני הייתי רוצה אירועים יותר קטנים ואינטימיים, לא להיעלם בין מאות נשים.
ואם יהיה לי אופציה להכיר ולהרחיב את מעגל החברות שלי, יהיה לי ממש טוב.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות,
הערב התקיים שבוע שעבר, היה מוצלח ממש ב”ה!
העצות וטיפים בהחלט עזרו לנו להפיק ערב מושלם,
לצערי לא אוכל להעלות תמונות כי זה היה ערב לקהילה סגורה,
אבל בעז”ה בכנסים לקהל הפתוח, נצרף גם הזמנה שנשות פרוג יבואו גם להנות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה