את רוצה תמונות סטודיו בחינם?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מתלמדת בצילום סטודיו ומחפשת נערה בגילי 17-18 להצטלם בסטודיו. זה יהיה באחד מהאולמות בבני ברק, ביום שני בצהרים, באיזור השעה 4 למשך חצי שעה עד שעה.

מבחינתה היא צריכה לבוא עם הרבה סבלנות
ואחרי זה היא תקבל את כל התמונות שלה על דיסק.

הכל בצניעות עם צלמת מקצועי ועם סטודיו מאוד מקצועי.

בבקשה לפנות אלי באישי או באי מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד ככה לומדים...

אני קצת יותר מ17-18 זה הולך???:D:D:D

• הוסף לסימניות
והם אומרים שמיכאל זה שם של בן- אז הם קוראים לי מיכאלה.... (אתי אנקרי שמשם).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;920672:
והם אומרים שמיכאל זה שם של בן- אז הם קוראים לי מיכאלה.... (אתי אנקרי שמשם).

הוא אומר שזה נדמה לה

• הוסף לסימניות
ממש משוררים... מזל שא"א לשמוע אתכם...:):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;920762:
לא ממש,
שיר דיי ישן....
רחלי לא משנה שהשיר ישן
תראי איזה יופי קצת שמח בפורום
ועוד מי ומי השרים.....:);):p;):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;920783:
רחלי לא משנה שהשיר ישן
תראי איזה יופי קצת שמח בפורום
ועוד מי ומי השרים.....:);):p;):)
התכוונתי שזכויות ה'משוררות' שייכים למישהו אחר הפעם.....;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה