באגי פוד מושב המתחבר לעגלה

• פותח הנושא ari
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש ניסיון עם הבאגי פוד - מושב בעל חיבור אוניברסלי לכל עגלה כמעט.
אני חושבת אולי למכור את עגלת התאומים כי הגדול לא ממש צריך לשבת בעגלה, אבל מושב כזה יעזור אם יתעייף במרחקים ארוכים.
עד איזה גיל מתאים מושב כזה?
מה רמת הנוחיות של נסיעה איתו? פתוח ומקופל?

קבצים מצורפים

• 2307.jpg
    KB 60.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני השתמשתי בזה בערך בגיל שנתיים עד 3
רשמתי על זה בפורום
מה שחשוב ואני רואה שאנשים נפלו בזה - לבוא עם העגלה ולבקש שיתקינו עליה את המושב כדי שלא יהיה בלי שיווי משקל..

• הוסף לסימניות
כמה כזה דבר באמת נח?

• הוסף לסימניות
לי זה היה נוח.

מתקפל דק כשלא צריך, הילד קשור והכי חשוב זה לא מאחורי הגב אלא בצידה כך שלא גרם לי לכאבי גב. אפשר גם להסיר את כל הכסא והשאיר את המוט. היו חנויות צרות שרק קיפלתי את הכיסא נכנסתי והבחור התיישב שוב - עגלת תאומים לא היתה נכנסת...

חסרונות - מדרגה אחת אפשר להוריד - כמה מדרגות לא. (למרות שלפעמים כן הצלחתי במין צורה מענינת)
צריך להוריד את הכסא מהמוט כשמקפלים את העגלה לתא המטען.
לא נשכב ובלי גג. אני תכננתי לקנות מטריה אבל בסוף הוא הלביש כובע שמש או מעיל והמון פעמים הוא נרדם בזה - כנראה היה לו כן נוח גם לישון.

• הוסף לסימניות
כמה עולה כזה דבר?
זה מתאים לילד בן שנה וחודשיים?
איפה קונים את זה?

• הוסף לסימניות
אני הלכתי איתו פעם אחת, לא הייתי מרוצה (אולי הילדה היתה מידי גדולה? - לא היה שיווי משקל נורמלי, מידי פעם נטה וכו')
מי שבכל אופן מעונינת- יש לי למכור יד שניה במצב חדש ממש (פעם אחת בשימוש)

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מאד לקנות כזה דבר יד שנייה בכמה את מוכרת? ואיפה את גרה ? האם זה בדיוק כמו התמונה למעלה?

• הוסף לסימניות
בדיוק כמו בתמונה, תבררי אם נתפס לעגלה שיש לך.
אברר מחיר ואתכתוב לך בערב בע''ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה