כללי באג באינדיזיין? קשור לחלון או מילת פתיח

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו מוזר, נתקלתי בו בשימוש חלון, אך מבדיקה שלי בענין נראה שאינו קשור לענין החלון קרי מסקריפט, אלא לאינדזיין עצמו.
יצרתי חלון, שמתי לב שבכל מקום שיש אחרי החלון גודל יותר קטן אחרי החלון, למשל אם הטקסט של כל הפסקה הוא גודל 11.5 ויש אחרי החלון טקסט בגודל 9 (שמתי בסוגריים לציון מראי מקומות) אז אוטמטי הגודל של הפתיח גודל. אדגיש גודל במציאות ולא גודל במספר הנקודות. מספר הנקודות נשאר זהה אך בפועל נהיה יותר גדול.
ולמה אני אומר שזה אינו קשור לחלון מסקריפט, מכיון שנסיתי אותו גם בלי סקריפט, יצרתי אותו באופן ידני ע"י מספר שורות של פתיח 2 ושניתי מה שצריך בתו אחד או יותר לפי המילה הרלוונטית, הקטנתי את הטקסט שלאחריו, והופ הטקסט שלפניו גודל בקצת.
אודה לכם על התייחסותכם לענין.

• הוסף לסימניות
קשה להבין ללא תצלום מסך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1689697:
קשה להבין ללא תצלום מסך
לא נראה לי שבתצלום מסך יראו את ההבדל זה משהו מזערי שאפשר לבדוק רק בקובץ עצמו.

• הוסף לסימניות
הנה תמונת מסך לא יודע כמה זה יעזור.
הטקסט המדובר מסומן באדום.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 221.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
פתרון חלקי לבעיה - מה שמעניין הוא שאם אני ישאיר את הגדול של הטקסט הרצוי ביותר קטן בגודל הרגיל, ואז אני יקטין אותו בצורה של שינוי קנה מידה אופקי ואנוכי למשל אם אני יקטין את הסוגריים ל 75% הרי שזה לא ישפיע על הפתיח, לעומת אם אקטין באופן הרגיל. מענין לא???

• הוסף לסימניות
זה קורה כשעושים חלון עם מילת פתיח ולא עם אובקייט מעוגן, ואני לא חושב שזה באג, כי הגודל של האות פתיח זה לא גודל אמיתי אלא זה הגדלה מלאכותית של אינדיזיין ביחס לטקסט שאחריו,
הפתרון שמצאתי לזה הוא בחיפוש והחלפה לשתול לפני כל ( רווח שערה, זה לא מורגש לעין, וזה גורם שהתו הראשון שאחרי האות פתיח הוא בגודל רגיל, ורק התווים שאחריו קטנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1690088:
זה קורה כשעושים חלון עם מילת פתיח ולא עם אובקייט מעוגן, ואני לא חושב שזה באג, כי הגודל של האות פתיח זה לא גודל אמיתי אלא זה הגדלה מלאכותית של אינדיזיין ביחס לטקסט שאחריו,
הפתרון שמצאתי לזה הוא בחיפוש והחלפה לשתול לפני כל ( רווח שערה, זה לא מורגש לעין, וזה גורם שהתו הראשון שאחרי האות פתיח הוא בגודל רגיל, ורק התווים שאחריו קטנים
נשמע טוב, אבדוק יותר מאוחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה