כללי באג באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון קורה לי הרבה פעמים שהאינדיזיין נסגר באמצע פעולה
הוא כותב הודעת שגיאה, קוד 3 4 או 5 וכו.. והקובץ הולך לאיבוד ללא יכולת שחזור
עברתי לאינדיזיין CS6 חשבתי שיפתור את הבעיה אבל זה קורה גם שם.
משהו יודע מה השגיאה הזו, איזו פעולה גורמת לו להתקע?
או איך מתגברים על התופעה?
כי הולכים לי קבצים לאיבוד אחד אחרי השני

• הוסף לסימניות
בCS6 אמור להיות שמירת אוטומטי (לפחות ככה אצלי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1624709:
בCS6 אמור להיות שמירת אוטומטי (לפחות ככה אצלי)
חח. אני מכיר את זה מ-CS1...
זה לא בדיוק שמירה, אלא רישום של כל הפעולות, ולכן הכל נשמר עד הפעולה האחרונה או עד אחת שלפניה. זה לא שמירה אוטומטית של כל X דקות. כשפותחים את אינדזיין הוא בדק אם הרשימה תואמת את הקובץ, אם לא - הוא פותח את הקובץ עם כל השינויים שנעשו עד הקריסה.

מכיוון שלא מדובר בשמירה כל X זמן, יכול להיות שהוא לא מבצע את הרישום כהלכה ואז אי אפשר לשחזר. או אם הקובץ נפתח בינתיים במקום אחר אז אי אפשר לשחזר.

לפותחת האשכול: את הדברים הרגילים של מחיקת העדפות ומחיקת הקבצים של השמירה האוטומטית. ניסית?

הקבצים לא הולכים לאיבוד, רק עד לשמירה האחרונה. אפשר להתחיל להתרגל ללחוץ על צירוף המקשים Ctrl + S מידי פעם..

אלא אם יש לך משהו שאת רוצה לספר לנו אודות קבצים שנשמרו ואבדו??

• הוסף לסימניות
בוודאי שיש לאינדיזיין איזשהו שיחזור, אבל במקרה הנ"ל האנדיזיין מנסה לפתוח את השחזור וזה סוגר לו את התוכנה, כי הוא נתקע כנראה במהלך השמירה האוטומטית, ולא נוצר קובץ שחזור, גם פתיחת הקובץ תוקעת את האינדיזיין. אני רגילה לעשות כל הזמן CTRL S אבל זה לא עוזר במקרה הנ"ל,
אני פשוט נאלצת לעשות מדי פעם שמירה של קובץ גיבוי שיהיה לי לפתוח במקרה שילך לי הקובץ.

תודה RCPRO על התגובה המפורטת, לא הבנתי את כוונתך בנוגע למחיקת העדפות ושמירת קבצים של שמירה אוטומטית אשמח להסבר.

ומה זה קורה רק אצלי????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה