באג בגמייל

• פותח הנושא s.w
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי בעיה בגמייל שהצ'אט (הנגואט) לא עובד.
יכול להיות שזה קשור לנתיב?

• הוסף לסימניות
כן. בנתיב עובד רק הצ'אט הישן, את צריכה לבקש מהם לסדר את זה (שהם יעבירו לך לצ'אט הישן) או לפתוח את המייל ממחשב בלי נתיב, לעשות "חזור לצ'אט הישן" ואז זה יעבוד גם בנתיב.

• הוסף לסימניות
אני בשוק גם לי כבר בערך שבועיים לא עובד,מה הבעיה בזה? אין בעיה של צניעות כי גם ככה זה מופיע ללא תמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי ק;1443076:
אני בשוק גם לי כבר בערך שבועיים לא עובד,מה הבעיה בזה? אין בעיה של צניעות כי גם ככה זה מופיע ללא תמונות.

אין מה להיות בשוק
הצאט החדש מקושר בקשר ישיר לג'ימל+ שזה בערך כמו הפייסבוק (רק הרבה יותר שוממם)

• הוסף לסימניות
מוזר איך בדיוק באתרוג (מסלול הכי חסום) זה כן עובד שבשעת מעשה גוגל+ חסום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1443913:
כנראה שבכל אופן יש הבדל בין נתיב לאתרוג

זה לא קשור, כי גם בנתיב זה היה פתוח בשעה שהג'מייל + היה חסום, ורק לאחרונה זה נחסם,
(הדרך הכי פשוטה זה להתקשר לנתיב ולשאול אותם למה נחסם)

• הוסף לסימניות
אי אפשר לשלוח להם בקשה במייל?

• הוסף לסימניות
אני הייתי לפני שנה+ בנתיב, וההנגהאוט היה חסום, והצ'אט הישן פתוח. אז זה לא לאחרונה, והם גם לא פותחים את זה אם מבקשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה