תח"צ באג במערכות המידע של התח"צ

• הוסף לסימניות
במערכות המידע לא מתקבל כעת מידע בזמן אמת בעת הגעת האוטובוס לתחנה. לדוגמא ב"קל קו" כשהאוטובוס מתקרב לתחנה, התקליט עובר מ"עוד פחות מדקה" למידע אודות הקו הבא.

• הוסף לסימניות
במערכות המידע לא מתקבל כעת מידע בזמן אמת בעת הגעת האוטובוס לתחנה. לדוגמא ב"קל קו" כשהאוטובוס מתקרב לתחנה, התקליט עובר מ"עוד פחות מדקה" למידע אודות הקו הבא.
נכון גם לי זה היה אתמול
אבל סתם לידיעה, קל קו זה לא גורם ממשלתי זה אברך צדיק שצובר לעצמו זכויות אינסופיים בחסד עצום
פרמיום 033090300
מחילה על התגובה פרימיום זה קו מצויין אבל הבעיה שלו [בקטע של הלוחות זמנים] שכל שבוע יש לו רעיונות אחרים זה לא משהו קבוע ומסודר כמו קל קו
ואני יסביר קצת שלא יבינו אותי שלילי

1. לפני למעלה משנה הוא היה מפיק קו אישי לכל חיפוש שתרצה כך שתוכלו לדפדף באנשי הקשר שלכם ולשמוע מתי האוטובוס מגיע

2. לפני כמה חודשים הוא עשה אפשרות לדעת מה התחנה הקרובה אליך על ידי אמירת שם הרחוב בו אתה נמצא וזה עוזר מאד

היו עוד כמה שידרוגים נפלאים שהם כשלעצמם מוצלחים ביותר

אבל הבעיה הגדולה היא שאין לו יציבות פתאום זה עובד ואחרי שבוע לא פתאום הוא מחשב לי מסלול ופתאום התבטלה האפשרות הזאת ופתאום זה כבר לא מדוייק ולא המסלול הכי מהיר ופתאום ופתאום

אני אומר את זה מתוך כאב כי פעם גם אני הייתי ממליץ אותו לכל אחד אבל אני לא יציע דבר שכל רגע יש לו שינויים

וכאן המקום להדגיש שהיהודי החשוב הזה באמת אדם טוב והוא לא חייב לאף אחד כלום אבל עדיין אני לא ממליץ עליו

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגיע להכל עם כל החידושים

• הוסף לסימניות
אפשר גם לעשות מסלול אישי וגם להאזין פשוט ומהר

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגיע להכל עם כל החידושים
אפשר גם לעשות מסלול אישי וגם להאזין פשוט ומהר
אני לא חולק על כל זה
אני לא אמרתי שפרימיום לא עושה עבודה טובה
אני אמרתי שפרימיום לא יציב בהגדרות השלוחות יום אחד כך וים אחד אחרת ועל זה אין חולק [ואם אתה חולק כנראה שאתה מכיר אותו פחות מחודש...]
דבר שני לא תמיד המסלול שלו זה המסלול הכי מהיר

זהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה