באג בעדכון AVIST

• הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים יצא עדכון של אני ווירוס אוויסט,
עדכני אותו, ואז אני לפתע מגלה שהמחשב, התחיל פתאום להיות איטי בטירוף ואחר כמה דקות נתקע לגמרי,
אתחלתי אותו ובהפעלה החדשה שוב ושוב, וחוזר חלילה,
בקיצור עד שקישרתי שאולי זה קשור לAVIST עשיתי שיחזור מערכת ואכן הכל הסתדר

היום בבוקר (כבר שכחתי לגמרי מה שהיה לי אז, ו)שוב עדכני את האוויסט, ואז אני שוב מגלה שהכל מת... כמו איזה ווירוס כבד ביותר נדבק למחשב,
אבל עכשיו כבר ידעתי מה לעשות (ונס שבכלל שמרתי את הגירסה הישנה במחשב)

תכלס' נגזר עלי להשאר לנצח אם גירסת 2014 או שיש פתרון?

זה משהו מוזר מאווווד,
מחשבי
DELL
ווינדוס 7 64
i5

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי. ה-2015 עשה לך בעיות?

• הוסף לסימניות
במקום עדכון אוטומטי אז תמחק את האנטי וירוס ותתקין מחדש מהאתר שלהם את הגירסה האחרונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1518690:
לא הבנתי. ה-2015 עשה לך בעיות?
אכן
נכתב ע"י 3 פינות;1519167:
במקום עדכון אוטומטי אז תמחק את האנטי וירוס ותתקין מחדש מהאתר שלהם את הגירסה האחרונה
אנסה בהמשך היום, (זה פשוט משבית לי לחלוטין את המחשב, כך שצריך לקחת ריזיקה של כמה שעות פנויות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה