כללי באווירת הכרזות

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• the3rd.jpg
    KB 59.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ענק! רק המנופים לא הסתדרו לי כי ביהמ"ק ירד כמו שהוא

• הוסף לסימניות
ורק חסידי בעלזא יורשו להכנס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;830617:
ורק חסידי בעלזא יורשו להכנס?

אוי! לא שמתי לב שזה הבית הקדוש של בעלז, הסתכלתי על זה רגע, וחשבתי שזה בית המקדש.

• הוסף לסימניות
וואוו,
אני לא רוצה לחשוב, איך היו התגובות אם מישהו היה "מעז" להצניח לתמונה את בנין 770 של חבד - במקום בעלזא....................:D:D:D
יש כאלה שמותר להם,
ויש כאלה שאסור להם,
ככה זה בחיים כנראה;););)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;830622:
וואוו,
אני לא רוצה לחשוב, איך היו התגובות אם מישהו היה "מעז" להצניח לתמונה את בנין 770 של חבד - במקום בעלזא....................:D:D:D
יש כאלה שמותר להם,
ויש כאלה שאסור להם,
ככה זה בחיים כנראה;););)
דווקא זה היה מעולה אם היית שמה את בניין 770 והוא היה משתלב טוב, הבעיה הגדולה שהוא לא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;830622:
וואוו,
יש כאלה שמותר להם,
ויש כאלה שאסור להם,
ככה זה בחיים כנראה;););)

אולי תעשה את 770 בנוי מאבן ירושלמי באווירה ירושלמית... זה ישתלב לדעתי 100!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;830618:
אוי! לא שמתי לב שזה הבית הקדוש של בעלז, הסתכלתי על זה רגע, וחשבתי שזה בית המקדש.

מה אתה חושב שהם לא ישפצו גם את הכותל???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה