באולפן ביתי שרים גם בכאלה שעות... מה שווקי שר שם?

• הוסף לסימניות
מי יודע מה המילים :וביום שמחתם------------- יגל יעקב ישמח ישראל
לכבוד בחתן בחור מעם לכבוד החתן יעקב איש תם
מהן המילים שחסרות לי? אני לא מצליחה להבין וצריכה דחוף למחרוזת שירי שמחה...
(יהיה מוכן בעז"ה ביום ראשון-שני.מי שמעונין לר"ח אדר-מחרוזת יפהפיה ב"ה.)

• הוסף לסימניות
יגל יעקב ישמח ישראל
יגל יעקב ישמח ישראל

• הוסף לסימניות
תודה, אבל חסר לי המילים הראשונות!

חסרות לי המילים אחרי"וביום שמחתכם........" שבקטע ההתחלה.

• הוסף לסימניות
בְּיוֹם שִׂמְחַתְכֶם שִׁיר מַהֲלַל אֵל
יָגֵל יַעֲקֹב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל
לִכְבוֹד הֶחָתָן בָּחוּר מֵעַם
לִכְבוֹד הֶחָתָן יַעֲקֹב אִישׁ תָּם

• הוסף לסימניות
הו, יופי!איך אתם יודעים משמיעה או ממקור?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
התקשרתי לאחותי לשאול אולי היא יודעת .לא ידעה ,אבל אמרה לי "בשביל מה יש לך פרוג?"...

• הוסף לסימניות
עושה רושם שאלו השעות הכי ערניות פה... בבוקר אפ'חד לא מתיחס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה