באחד הימים היפים בחורף..

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חוות דעתכם
תודה

קבצים מצורפים

• y.jpg
    KB 290.3 · צפיות: 14
  • DSC_1774עותק.jpg
    1.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
האחרונה יפה ומסקרנת
אולי ממורכזת מידי.
הייתי נותנת יותר אויר לכוון המבט והאור שבוקע מהפתח

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את האחרונה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

אני חושבת שכולם קצת למעלה מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552998:
האחרונה יפה ומסקרנת
אולי ממורכזת מידי.

צלצלתי לך, כי אני סבורה שאם כל הצלמים הנכבדים היו מגיבים ברמה ובסגנון התגובות שלך, הפורום היה הופך למקצועי בדיוק כשאיפתכן.
עקב העובדה שאני לא צלמת אני נמנעת מלהגיב לחלוטין על תמונות המועלות כאן (כמאמר החכם "אם אין לך מה לומר אל תביע זאת במילים", )
באמת אני צופה נלהבת ונהנית מאד מהתמונות אבל חושבת שכל התגובות המחמיאות על המתיקות של הילדים והבגדים- שהן ממלאות את רוב הפורום- הן מיותרות בפורום מקצועי זה.
חשוב! התגובה היא תגובת "אילוסטרציה" - אין לה שום קשר לתמונה הנוכחית, סתם קפצתי טרמפ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552998:
האחרונה יפה ומסקרנת
אולי ממורכזת מידי.

צודקת, אבל מקדימה יש עמודים שתוקעים עוד יותר את ההרגשה של הפתוח.

• הוסף לסימניות
היא מתכוונת שחסר ספייס מלמעלה. צודקת.

התמונות יפות!! אהבתי את העומק שדה בראשונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסיפס;1553211:
צודקת, אבל מקדימה יש עמודים שתוקעים עוד יותר את ההרגשה של הפתוח.

כוונתי לתת לילד לפסוע אחורה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1553201:
צלצלתי לך, כי אני סבורה שאם כל הצלמים הנכבדים היו מגיבים ברמה ובסגנון התגובות שלך, הפורום היה הופך למקצועי בדיוק כשאיפתכן.
עקב העובדה שאני לא צלמת אני נמנעת מלהגיב לחלוטין על תמונות המועלות כאן (כמאמר החכם "אם אין לך מה לומר אל תביע זאת במילים", )
באמת אני צופה נלהבת ונהנית מאד מהתמונות אבל חושבת שכל התגובות המחמיאות על המתיקות של הילדים והבגדים- שהן ממלאות את רוב הפורום- הן מיותרות בפורום מקצועי זה.
חשוב! התגובה היא תגובת "אילוסטרציה" - אין לה שום קשר לתמונה הנוכחית, סתם קפצתי טרמפ.

תודה.
את מחזקת אותי.

• הוסף לסימניות
התאורה האחורית בשתי הראשונות מעולה.
בראשונה הרקע קצת מבולגן.
השניה מקסימה אבל הייתי נהנית לראות בגודל רגיל ולא מחוברת לעליונה.
השלישית גם מעניינת מאד.

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי את השלישית

אם לחבר את 2 התמונות הראשונות, הייתי עושה את זה הפוך מבחינת שיווי משקל,שהילדים יעמדו על הקרקע והתמונה השניה הפרצופים למעלה על העצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה