רכישות בחו"ל באיזה ארץ- ארהב, אנגליה וכדומה- הכי זול בוגבו?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה מו ר שאפשר לשלוח עם חברת שלחויות. יש לך מושג?
באור שאז צריך לחשב כנה זה יוצא שווה כולל מכס וכו
אין לי התנסות אישית איתם לפני כמה שנים (לפחות 6-7) רציתי להביא משם עגלת תאומים של בייבי ג'וגר עם בת דודה שחזרה מארה"ב יצא הפרש של מעל 1000 ש"ח אבל בסופו של דבר זמן המשלוח היה גבולי עם הטיסה ולא יצא לפועל.
למדינה שהיא היתה המשלוח היה חינם כך שצריך לברר על כל מדינה באר"הב צפציפית אם עולה כסף. להביא לארץ בלי מכס זה רק אם העגלה פתוחה לגמרי (כביכול בשימוש) מה שהיה מתוכנן שהבת דודה תשים את הילד שלה בתוכו והטיולון השני מקופל בצד השני. אם זה נראה בשימוש הם לא עושים בעיות. (אפשר להניח מזרון משומש למשל)
אם את צריכה משלוח לארץ זה מיקר מאד יש חברות שעושות את זה אבל לא בטוח שזה משתלם (למשל @חביל'ס )

• הוסף לסימניות
תראי עכשיו אאוטלט על בי5 פחות מ-2000 ש"ח

• הוסף לסימניות
תראי עכשיו אאוטלט על בי5 פחות מ-2000 ש"ח
אני מחפשת את פוקס או קמילון.
(לא ממש הבנתי מה ההבדלים בינהם)

• הוסף לסימניות
ה"בי" קטנה ה"פוקס/קמליון" ענקיות
שמים וארץ

• הוסף לסימניות
ה"בי" קטנה ה"פוקס/קמליון" ענקיות
שמים וארץ
מבחינת נוחות לתינוק
מה יותר נוח
ועד איזה גיל מתאם הטיולון?

• הוסף לסימניות
צריך להיזהר ממכס
אני קניתי באמזון בוגבו בי לפני כמה וכמה שנים
יצא לי מאוד זול (1600 ₪ קניתי OPEN BOX)
ומי שהביא לי את זה עלה על המסלול האדום של המכס
וחייבו אותי ב900+ שח מכס....
עדיין יותר שווה, אבל....

• הוסף לסימניות
מבחינת נוחות לתינוק
מה יותר נוח
ועד איזה גיל מתאם הטיולון?
שתיהן נוחות אותו דבר אני חושבת
הקמיליון והפוקס מאוד מרווחים אם יש לך תינוק גדול במיוחד
מבחינת הטיולון - לדעתי האישית רק הBEE יכולה להתאים לגיל גדול יותר משנה וחצי
בגדולות זה נראה קצת מוזר

• הוסף לסימניות
שאלת תם, למה בעצם לא לקנות באתר של בוגבו העולמית , בוגבו בי 6 עולה שם 950 $ למשל, ולשלוח לארץ??
מהם העלויות הנלוות, מכס משלוח וכו'?

• הוסף לסימניות
שאלת תם, למה בעצם לא לקנות באתר של בוגבו העולמית , בוגבו בי 6 עולה שם 950 $ למשל, ולשלוח לארץ??
מהם העלויות הנלוות, מכס משלוח וכו'?
מה קורה במקרה ויש תקלה בעגלה , ?
מי יתקן לך ?
אם אתה קונה בארץ, יש אחריות יבואן .

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לרישום באתר העולמי,
למה היבואן בארץ לא יהיה מחוייב לתקן אם קניתי באתר המקורי של בוגבו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה קורה במקרה ויש תקלה בעגלה , ?
מי יתקן לך ?
אם אתה קונה בארץ, יש אחריות יבואן .​
יש חנות יבואן של בגבו בישראל
נראה לי הרצליה לא בטוחה

• הוסף לסימניות
בעלי בע"ה קונה לי עכשיו בלונדון, הפרש של 950 ש"ח מפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה