דרוש מידע באיזה אתר הכי מומלץ לעצב אלבום דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
מנסיון עם כמה אלבומים אין אין אין על אתר אלבומי albome זה גם זול וגם תוצאה וואו.
יש להם אתר מתקדם, מבחר עשיר מאוד ואפשרויות רבות.
שירות אדיב מהיר ונוח, מגיע בקופסא ארוז יפה.
יש הרבה פעמים חמישים אחוז קופון או באתר עצמו או בקופון דרך ישראכרט או ויזה לא זוכרת.
נהניתי מהם מאוד, ממליצה.

• הוסף לסימניות
היי
אם את רוצה עיצוב אלבום דיגיטלי
אני יכולה לעצב לך
במחיר הכרות-100 ש"ח לא כולל הדפסה.
יכולה לפנות אליי בפרטי או במייל-dasolisha100

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם רוט ואני מאוד מרוצה.
לגבי עיבוב אלבומים יש לי מחירים ממש טובים כרגע

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאד על WOW
איכותי מאד!
אם בוחרים אלבום שטוח זה ממש כמו אלבום דיגיטלי.

• הוסף לסימניות
אבל האיכות ל הדפים יכים להיקרע ברגע זה ממש לא כמו איכות של אלבום דיגיטלי שזה ממש עבה וזה ממש השקעה לכל החיים.

• הוסף לסימניות
אין על WOW!!!
הדפסתי שם אלבום חלאקה מדהים והיו לי המוווווון שאלות והם תמיד ענו מהר ומובן היטב!!! ויצא ממש מהמהם ואיכותי!! שווה מאד!!!

• הוסף לסימניות
אז אולי כדאי לפתוח סקר? כי גם אותי מענין איפה להדפיס את האלבום הבא..

• הוסף לסימניות
אבל ההבדל הוא בדפים
סליחה אסל זה שמים וארץ
ברור שיש הבדל.....
ואו אלבומים ... זה אלבומים יפים האיכות בסדר..
אבל רוט זה אלבום ברמה....... אחרת..
תלוי מה את מחפשת... ברמה או באיכות בסדר.
הצלחות..

• הוסף לסימניות
מה אומר איכות מעולה? כמו פוטו איכות או רוט אלבומים?
כנ"ל לגבי לופה וכו' - אני ראיתי אלבום של דפים רכים שלהם - הזדעזעתי :( מעדיפה תמונות רגילות באלבום כיסים.
איכות של צלמים שהצלמים מדפיסים שמה...

• הוסף לסימניות
מנסיון עם כמה אלבומים אין אין אין על אתר אלבומי albome זה גם זול וגם תוצאה וואו.
יש להם אתר מתקדם, מבחר עשיר מאוד ואפשרויות רבות.
שירות אדיב מהיר ונוח, מגיע בקופסא ארוז יפה.
יש הרבה פעמים חמישים אחוז קופון או באתר עצמו או בקופון דרך ישראכרט או ויזה לא זוכרת.
נהניתי מהם מאוד, ממליצה.
חברת הדפסתי שמה והדפים יצאו דקים ואיכות... לא משו............... תלוי מה את מחפשת

• הוסף לסימניות
חברת הדפסתי שמה והדפים יצאו דקים ואיכות... לא משו............... תלוי מה את מחפשת

תאמת הדפסתי שם כמה אלבומים כריכה קשה דפים קשיחים, יצא מושלם! איכות מעולה, יחסית למקומות אחרים שהדפסתי שם, לא יודעת מה יצא לך...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תאמת הדפסתי שם כמה אלבומים כריכה קשה דפים קשיחים, יצא מושלם! חוברת לא ניסיתי, ובלי קשר לא ממליצה חוברת לאלבום.
התכוונתי שלא אהבתי את האיכות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה