עזרה באיזה בית השקעות / חברת ביטוח הפנסיה שלכם נמצאת?

• הוסף לסימניות
עקב מעבר לעבודה חדשה ישבתי עם סוכן ביטוח לפגישה.

במהלך הפגישה הוא אמר לי שהתכנית שאני נמצאת בה היום לא כ"כ טובה (האמת שחשדתי בזה זמן רב)
והמליץ לי לעבור לחברה אחרת מעבר מכלל להפניקס
דווקא התכנית שלו נשמעה יותר טובה ואמינה, s&p מפוזר והסכמתי למעבר של פנסיה ופתיחת קרן השתלמות חדשה.

רק לאחר השיחה איתו ראיתי שהוא שייך לחברת ביטוח שהמליץ לעבור אליה.
איך אפשר לדעת האם שווה לי לעבור תכנית וחברת ביטוח כמו שהמליץ, או שהוא דואג לאינטרסים שלו, ולא מציע תכניות טובות יותר?

במיוחד שבעבודה הקודמת הסוכן הכניס אותי למסלול לא מי-יודע-מה רק כי כנראה קיבל תמלוגים שווים.
אשמח מאוד לעזרה

• הוסף לסימניות

במהלך הפגישה הוא אמר לי שהתכנית שאני נמצאת בה היום לא כ"כ טובה (האמת שחשדתי בזה זמן רב)
דווקא התכנית שלו נשמעה יותר טובה ואמינה, s&p מפוזר והסכמתי למעבר של פנסיה ופתיחת קרן השתלמות חדשה.

איך אפשר לדעת האם שווה לי לעבור תכנית וחברת ביטוח כמו שהמליץ, או שהוא דואג לאינטרסים שלו, ולא מציע תכניות טובות יותר?

במיוחד שבעבודה הקודמת הסוכן הכניס אותי למסלול לא מי-יודע-מה רק כי כנראה קיבל תמלוגים שווים.
אשמח מאוד לעזרה
לכן אני תמיד מדגישה שלא להתייעץ עם סוכן אינטרסנט ולא לקבל ממנו עצות.
אלא לפנות לעזרה של מישהו מקצועי, אמין, ובלתי תלוי.

[אין באמור כלום על המקרה הספציפי שלך, כי אני לא יודעת מה בדיוק נעשה, ומה הנתונים שלכם.

• הוסף לסימניות
לכן אני תמיד מדגישה שלא להתייעץ עם סוכן אינטרסנט ולא לקבל ממנו עצות.
אלא לפנות לעזרה של מישהו מקצועי, אמין, ובלתי תלוי.

[אין באמור כלום על המקרה הספציפי שלך, כי אני לא יודעת מה בדיוק נעשה, ומה הנתונים שלכם.
ואיך מוצאים מישהו כזה?

• הוסף לסימניות

אשמח מאוד לעזרה
איך את יודעת שהוא שייך לשם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה