- הוסף לסימניות
כן. ואל תשכחו ת"ז.נכתב ע"י זוהר טל;893148:זה ממש טוב בשבילי.
תודה לכל העונים, אז החלטנו על בנק הפועלים
יש לכם מושג איך פותחים חשבון? פשוט לגשת לסניף שקרוב אלי?
תודה
כן. ואל תשכחו ת"ז.נכתב ע"י זוהר טל;893148:זה ממש טוב בשבילי.
תודה לכל העונים, אז החלטנו על בנק הפועלים
יש לכם מושג איך פותחים חשבון? פשוט לגשת לסניף שקרוב אלי?
תודה
לא כדאי לפתוח.נכתב ע"י זוהר טל;892900:מי יכול להמליץ לי על בנק טוב?
בלי הרבה עמלות, עם יחס טוב ותנאים טובים.
תודה רבה
נכתב ע"י רות מיכל;893182:אגב, לא ראיתי את הסניף שלי כבר זמן רב.
מי הולך היום לסניף? את רוב הפעולות כולל העברות בנקאיות עושים דרך הטלפון או דרך האתר, ואת ההמחאות מכניסים דרך הבנקט בחוץ או דרך מעטפה.
נכתב ע"י Yisrael;893238:שירות של בנק לא נמדד בהעברות בנקאיות תקינות וכדומה, אלא לדוגמה:
במזרחי, היה לי איזה צ'ק שחזר, הבנקאית האחראית עלי הסכימה באדיבות כמובן רק בגלל שזה חד-פעמי ועקב טעות טכנית) שהצ'ק יחכה לי כדי שאני אבוא לאסוף אותו במקום לקנוס אותי, עניין של עשרות שקלים כמדומני.
במקרה אחר היה איזה צ'ק שהופקד קודם זמנו, לבקשתי, הסכימו בבנק לשמור לי אותו ולהפקיד אותו בזמנו.
והאיש משתאה מחריש...
בנקאות היברידית כבר אמרנו?
ד"א, גם לפאג"י יש מסלול (חדש) לאברכים עד גיל 35 ללא עמלות.
נכתב ע"י Yisrael;893238:שירות של בנק לא נמדד בהעברות בנקאיות תקינות וכדומה, אלא לדוגמה:
במזרחי, היה לי איזה צ'ק שחזר, הבנקאית האחראית עלי הסכימה באדיבות כמובן רק בגלל שזה חד-פעמי ועקב טעות טכנית) שהצ'ק יחכה לי כדי שאני אבוא לאסוף אותו במקום לקנוס אותי, עניין של עשרות שקלים כמדומני.
במקרה אחר היה איזה צ'ק שהופקד קודם זמנו, לבקשתי, הסכימו בבנק לשמור לי אותו ולהפקיד אותו בזמנו.
והאיש משתאה מחריש...
בנקאות היברידית כבר אמרנו?
ד"א, גם לפאג"י יש מסלול (חדש) לאברכים עד גיל 35 ללא עמלות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים