באיזה גודל לתת תמונות ללקוח?

• הוסף לסימניות
פורמט ההדפסה המקובל 10/15 ו13/18 שונה מגודל הקובץ שיוצא מהמצלמה
אני נותן את כל התמונות ללקוח באיכות הדפסה גם מה שלא הדפיס לאלבום
ההתלבטות שלי האם לתת את התמונות בגודל שיוצא מהמצלמה או לחתוך לגודל
מה אתם עושים?

• הוסף לסימניות
מה הלקוח יעשה אם חתכת לו בגודל מסויים והוא רוצה להדפיס בגודל אחר?
אני נותנת בגודל שיוצא מהמצלמה.

• הוסף לסימניות
אני פיתחתי תמונות חתונה, של צלם מקצועי מאוד.
שבכל תמונה החתוך היה מדויק ומוקפד .
כבר בעמדת הפיתוח ראיתי שנחתך לי תמונות
( חלק מהמצולמים לא נכנסו לתמונה / ספודיק וכו')

• הוסף לסימניות
מבחינתי אין לי בעיה להביא בגודל שיוצא מהמצלמה
אני לא רוצה שיווצר מצב שאני מביא ללקוח תמונה הוא ישים בפיתוח ויחתך לו ויבוא אלי בטענות
כך אני נותן לו בגודל פיתוח ומה שהוא רואה זה מה שיוצא

• הוסף לסימניות
אם תשימו לב, הצלמים הוותיקים מצלמים בדרך כלל עם מרווח גדול יותר בין הראש לחלק העליון של התמונה, בדיוק מהסיבה הזאת.
אם אתה עובד הרבה עם 13/18 זה מתבקש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה