כללי באיזה גודל צריך לעבוד?

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכין איזשהו פלקט בגודל של 3 מטר על 2 מטר, באיזה גודל צריך לעבוד?

וגם יש לי קובץ בנתונים של 3000 פיקסלים על 4500 פיקסלים, הוא יֵצֵא ברור בהדפסה בגודל של 2 מטר על 3 מטר?

• הוסף לסימניות
האם התמונות שבפרסום בתחנות האוטובוסים הם באיכות טובה? לא! ואפילו גרועה מאוד. אבל הכל תלוי מאיזה מרחק הולכים לראות את הפלקט.
נ"ב: בווקטורי אין משמעות לגודל, ייצא איכותי בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמיS;441151:
האם התמונות שבפרסום בתחנות האוטובוסים הם באיכות טובה? לא! ואפילו גרועה מאוד. אבל הכל תלוי מאיזה מרחק הולכים לראות את הפלקט.
נ"ב: בווקטורי אין משמעות לגודל, ייצא איכותי בכל מקרה.
פלקט שתולה במסדרון בביה"ס. והוא לא וקטורי. מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;440827:
אני צריכה להכין איזשהו פלקט בגודל של 3 מטר על 2 מטר, באיזה גודל צריך לעבוד?
יש דעה הגורסת שניתן לעבוד בעשירית הגודל (כלומר 20*30 ס"מ, במקרה דנן), ברזולוצית 600.
בכלל, יש מחלוקת האם עדיף להקטין/להגדיל רזולוציה או גודל.

(תשובה מוחלטת אינלי, ולכן נמענתי מלהגיב עד כה. אבל אם כולם דוממים--- :rolleyes:)

• הוסף לסימניות
שוב, אין תשובה מוחלטת בגלל שזה לא פרוספקט או מגזין, זה תלוי על קיר.
ומכיוון שהאיכות תמיד תרד בהגדלה מה שיקבע זה המרחק של הצופה מן השלט.
וחוצמזה, למה לא לשאול את המדפיס בפועל של הפלקט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;441162:
יש דעה הגורסת שניתן לעבוד בעשירית הגודל (כלומר 20*30 ס"מ, במקרה דנן), ברזולוצית 600.

בכלל, יש מחלוקת האם עדיף להקטין/להגדיל רזולוציה או גודל.​

תלוי איך יודפס הקישוט הלז
אם זה קישוט בודד בגודל הזה, זה כנראה יודפס בפלוטר
אם זה יודפס בפלוטר, אפשר לעבוד בלב שקט על עשירית הגודל ברזולציה של 600 dpi
הפלוטר מדפיס עם החלקת פיקסלים מסויימת
אם סוגרים לפי הנתונים הנ"ל, (יש לי עכשיו מול העיניים פלקט כזה...) זה נראה מקסים והאיכות מצויינת!

• הוסף לסימניות
ויש נוהגים לקבוע יתד על מאה רזולושען
במידה כנגד מידה, אחד על אחד.

כגון, אם הפלקט אמור להיות בגודל 2X1 מטר.
לפתוח מסמך בגודל זה ברזולוציה 100
כך עשיתי יותר מפעם ונושעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;441168:
ויש נוהגים לקבוע יתד על מאה רזולושען
במידה כנגד מידה, אחד על אחד.
הוא אשר אמרתי:
נכתב ע"י ותמיד לבחור;441162:
יש מחלוקת האם עדיף להקטין/להגדיל רזולוציה או גודל.

ובכלל, יש הנוהגין לעבוד על הגודל המקורי ברזולוציה המקורית.
כך עשיתי יותר מפעם (ופעמיים, ושלוש....) ובהחלט נושעתי, למה יש (היה?) לי מחשב תותח. :cool:
אבל נראה לי שאל תנסו בבית. :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;441174:
ובכלל, יש הנוהגין לעבוד על הגודל המקורי ברזולוציה המקורית.
כך עשיתי יותר מפעם (ופעמיים, ושלוש....) ובהחלט נושעתי, למה יש (היה?) לי מחשב תותח. :cool:
אבל נראה לי שאל תנסו בבית. :p

ניסיתי. הגדלתי את הקובץ שקיים בידי לגודל כזה, והמחשב נתקע מיד, כמובן.
אז אני לא מנסה שוב בבית.

תודה לכל העונים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה