- הוסף לסימניות
בלת"קהבת שלי כבר בת חצי שנה ועדיין לא מתהפכת, אני ממש לחוצה!!
עד איזה גיל תינוק אמור להתחיל להתהפך?
אני דילגתי על שלב ההתהפכות
אפשר לגדול גם ככה...
בלת"קהבת שלי כבר בת חצי שנה ועדיין לא מתהפכת, אני ממש לחוצה!!
עד איזה גיל תינוק אמור להתחיל להתהפך?
הלוחשת לפעוטות טרייסי הוגקופצת על האשכול, יש למישהו ספר מומלץ לגידול ילדים-תינוקות-נגיד עד גיל 5....
אני פעם השתמשתי ב"מלידה עד גיל שנה" וממש התחברתי.
מישהי מכירה וממליצה על עוד ספרים בסגנון הזה?
לפי מה שידוע לי - זו דווקא צורת הזחילה הראשונית אצל הרבה תינוקות.הבן שלי בן 8.5 חודשים התחיל לזחול לאחרונה אבל רק אחורה
יש איזה תרגיל לעשות איתו שיזחל לקדימה?
זה לא הכוןב"ה עד עכשיו היא התפתחה מצוין,
אני חוששת שלא שזה בגלל שלא שמתי אותה מספיק על הבטן כי היא לא אהבה...
ללמד אותו לעלות מדרגות בזחילההבן שלי בן 8.5 חודשים התחיל לזחול לאחרונה אבל רק אחורה
יש איזה תרגיל לעשות איתו שיזחל לקדימה?
גם אם רופא חושב שהכל מצוין, ועובר עוד זמן והיא לא מתהפכת, הייתי פונה לפיזיותרפיסטית שתראה אותה, אפילו בשביל הרוגע שלך.ב"ה עד עכשיו היא התפתחה מצוין,
אני חוששת שלא שזה בגלל שלא שמתי אותה מספיק על הבטן כי היא לא אהבה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים