באיזה חברה אתה ממליץ לפתוח חשבון מסחר עצמאי?

• סה"כ מצביעים
    197
  • הוסף לסימניות
אני בחרתי בIBI כי קיבלתי שנתיים חינם ו300 ש"ח מתנת הצטרפות, אגב שירות מהיר, עוד שנתיים כשיגמר לי ההטבה אני יעבור לחברה אחרת [אם יהיה לי שווה כי תכל'ס יעלה לי קצת עמלות מכירה וקניה.]
שים לב !
אני עשיתי את המשחק הזה בסוף השנה, ובשביל לחסוך כמה שקלים, הפסדתי בינתיים למעלה מ-10,000 ש"ח. (לא כולל אירוע מס)

• הוסף לסימניות
מכרתי את כל התיק שלי בתאריך 31.12.24, והתכוונתי להעביר אותו לברוקר אחר, בינתיים הברוקר התעכב עם ההעברה בכמה ימים, ולקח עוד כמה ימים להעביר מהבנק לברוקר, ובאותו הזמן התיק שלי היה אמור לעלות בכ- 6%.

• הוסף לסימניות
מכרתי את כל התיק שלי בתאריך 31.12.24, והתכוונתי להעביר אותו לברוקר אחר, בינתיים הברוקר התעכב עם ההעברה בכמה ימים, ולקח עוד כמה ימים להעביר מהבנק לברוקר, ובאותו הזמן התיק שלי היה אמור לעלות בכ- 6%.
חבל שמכרת.
אפשר לנייד ניירות ערך.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על בעיות במערכת אקסלנס פרו?
קרה לי באקסלנס דבר מוזר, ולכן יש לי הרגשה שלכאורה משהו לא בסדר במערכת שלהם.
1 הציע לקנות במחיר 12080 ואני הצעתי (לפני פתיחת המסחר ב23:00 בלילה) מחיר גבוה יותר ב12090 עברתי על הביצועים של היום ואיזה פלא המחיר הנמוך הצליח לקנות ואני לא???

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על בעיות במערכת אקסלנס פרו?
קרה לי באקסלנס דבר מוזר, ולכן יש לי הרגשה שלכאורה משהו לא בסדר במערכת שלהם.
1 הציע לקנות במחיר 12080 ואני הצעתי (לפני פתיחת המסחר ב23:00 בלילה) מחיר גבוה יותר ב12090 עברתי על הביצועים של היום ואיזה פלא המחיר הנמוך הצליח לקנות ואני לא???
כי ההוראה שלו הייתה קודמת.
ההוראות מתבצעות לפי סדר הגעתן לשוק.

• הוסף לסימניות
בכל ברוקר הפעולה הזאת מתעכבת כמה ימים? ומהבנק לברוקר השני?

• הוסף לסימניות
מוזר - גם אם אני מציע סכום יותר טוב?
בפקודת לימיט העסקאות מבוצעות לפי סדר הגען לשוק.
זה נכון גם במסחר הרציף.
אבל במסחר הפתיחה עוד פחות רלוונטי איזה מחיר כתבת,
כי כל העסקאות מבוצעות באותו מחיר.

במסחר הפתיחה המחיר שקבעת יכול רק להשפיע על שקלול השער שיקבע על ידי הבורסה לשער הפתיחה.
או אולי המחיר שקבעת יגרום שהעסקה לא תתבצע, כי המחיר נמוך מידי ביחס להיצע.

• הוסף לסימניות
זה נכון גם במסחר הרציף.
כלומר, אם הצעתי הצעה גבוהה לקניה, ומישהו אחר הציע הצעה למכירה נמוכה יותר מזה שאחרי, העיסקה הנמוכה תבוצע? מעניין מאוד! יש איזה מקור לדברים?
כלומר?
במסחר הפתיחה המחיר שקבעת יכול רק להשפיע על שקלול השער שיקבע על ידי הבורסה לשער הפתיחה.
אפשר להסביר יותר טוב?

• הוסף לסימניות
זה נכון גם במסחר הרציף.
לדעתי ייתכן ויש לך טעות
זה נכון רך רק בלימיט קניה גבוה יותר מהשער או בלימיט מכירה נמוך יותר מהשער.
וגם זה לפי סדר מחיר ואח"כ לפי סדר זמן
(y)

• הוסף לסימניות
לגבי הסקר בתחילת האשכול - האשכול הזה - אקסלנס או IBI מה עדיף? ממש מתאים לכאן,
רק צריך להוסיף את כל השיקולים ולהכריע בסקר שמופיע כאן לתועלת הציבור.

• הוסף לסימניות
סוחרים או משקיעים בבורסה האמריקאית כבר יעדיפו אינטראקטיב/אינטראקטיב ישראל ככל הנראה.
לרוב הציבור אין אנגלית טובה.
זה מקשה מאוד לסחור בארה"ב ששם עיקר המסחר במניות.
וגם מאוד קשה להתנהל מול אינטרקטיב בלי אנגלית.
למרות שהמערכת של אינטרקיב רחוקות שנות אור מהמערכות כאן בארץ ביכולות שלהם.
זה לא רק המערכות גם הבטחונות והשקיפות ועלות המינוף הם הרבה יותר טובות מכאן בארץ.
אבל בגלל שרוב הציבור מחפש השקעה פסבית בדרך כלל לחיסכון כל מטרתו היא לקבל את תשואת s&p פחות גילוח נאה של הקרנות בארץ
לכן הציבור מעדיף ברוקר זמין מברוקר טוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני נמצא בibi אם אני מצרף מישהו אחר אני מקבל 500 ש"ח והוא 300 ש"ח
כך שזה גם שיקול
אבל העמלת קניה ומכירה שלהם בארצות הברית יקרה 7.5 דולר מינמום

• הוסף לסימניות
למה אתה אומר כך?
תראה את הווליום הכמות מניות שנסחרת בארה"ב גבוהה הרבה יותר.
יש כאן בארץ מניות שהמסחר ביום שלהם מסתכם ב40 אלף שקל
בעיקר פסיכולוגי, כי אין צורך ביותר מ-20 מילים וגוגל/גיפיטי
איך אפשר לקרוא דוח של חברה או לשמוע שיחת משקיעים בלי אנגלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה