באיזה חברה הכי כדאי לעשות מרכזיה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

אני רוצה להזמין מרכזיה, הכוללת 5 שלוחות + פקס + קו ורטואלי לתא קולי.
כולל כל האופציות של מוזיקה בהמתנה, קרינות, דקות שיחה,
והעיקר השירות והאיכות.

היכן הכי זול וכדאי לעשות (כמובן שהאיכות לא יפגע בגלל המחיר)

אשמח לקבל ייעוץ ממי שכבר התנסה בעבר

תודה

• הוסף לסימניות
למעשה, יש אפשרות של הזמנת מרכזיות בחברות התקשורת הגדולות המחירים נעים בין כ 30 ש"ח חודשי בבזק לשלוח לבין כ 10 ש"ח ב 012.
החסרון בחברות האלו הוא חוסר גמישות, הטלפונים מגיעים אליך חסומים כדי שלא תוכל להוציא שיחות מהסקייפ, ההגדרות של הטלפונים ושל המרכזיה חסומים מכל מיני סיבות ואי אפשר לחבר את הטלפוני IP למחשב, ואם רוצים כל מיני תוספות המחירים נוסקים לשמיים.

יש אפשרות להזמין מרכזיות אצל אנשים פרטיים ואז אפשר לקבל המון אפשרויות נוספות (הקלטת שיחות אוטומטית, אפשרויות הרבה יותר מוצלחות של העברה בין שלוחות, אפשרויות קבלת מידע מהמתקשר על ידי שהוא מקשי הטלפון - מספרי זהות או מספר לקוח וכדומה), אבל המחיר הוא כמעט כפול.

• הוסף לסימניות
לנו יש פנסוניק (TD 1232) מחברת יוריקום בשעתו זה היה יקר מאד.
כבר 10 שנים ללא תקלות ובעיות
שילמנו שרות רק שנה אחת (השנה השניה) אבל אח"כ ראינו שאין צורך

• הוסף לסימניות
היום המרכזיות הופכות ל IP, לא נראה לי ששוה להשקיע במרכזיה אנלוגית ישנה...

• הוסף לסימניות
אני עשית מרכזיה בבזק זה נקרא סנטריקס IP זה עולה 350 ש"ח לחודש ואת מקבל 4 שלוחות +שלוחה לפקס וקו וירטואלי התא קולי אפשר גם לקבל במייל וכולל 1500 שיחות לכל היידים לכל השלוחות ביחד כולל כל האופציות של מוזיקה בהמתנה, תמיכה 24 שעות מאד נהנה

• הוסף לסימניות
תתקשר לחברת A.P.T

חברה חרדית
02-5416416

A.P.T mailto:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צדיק;877369:
אני עשית מרכזיה בבזק זה נקרא סנטריקס IP זה עולה 350 ש"ח לחודש ואת מקבל 4 שלוחות +שלוחה לפקס וקו וירטואלי התא קולי אפשר גם לקבל במייל וכולל 1500 שיחות לכל היידים לכל השלוחות ביחד כולל כל האופציות של מוזיקה בהמתנה, תמיכה 24 שעות מאד נהנה

אני עשית מרכזיה ב 012 זה נקרא מרכזית IP זה עולה 60 ש"ח לחודש (+ 70 ש"ח על ציוד המרכזיה והטלפונים החכמים) ואת מקבל 6 שלוחות ותא קולי ישירות למייל (ואם רוצים קו מיוחד לפקס טו מייל זה עולה עוד 4 ש"ח לחודש) כולל האופציות של מוזיקה בהמתנה, שול שלוחות מרוחקות ושיחות בין קווי 012 חינם תמיכה 24 שעות מאד נהנה.

(הקלטת שיחות נדמה לי שאין ב 012 ואין בבזק)

• הוסף לסימניות
אפשר עם תוכנת אסטריסק
למצוא מתכנת שיודע לתכנת אותו.
(יש כאן בפורום)

• הוסף לסימניות
אני מתעסק בתחום אשמח לעזור ולתת מידע מנסיוני ואולי גם לבנות לך את זה בתשלום..
נא לפנות באישי.
ואגב הקלטת שיחות בכלל לא קשורה למפעיל היא קשורה למרכזייה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 113570;877374:
תתקשר לחברת A.P.T

חברה חרדית
02-5416416

A.P.T mailto:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

התקשרתי, והם לא מתעסקים עם כאלה דברים

בכל אופן תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;877382:
אני עשית מרכזיה ב 012 זה נקרא מרכזית IP זה עולה 60 ש"ח לחודש (+ 70 ש"ח על ציוד המרכזיה והטלפונים החכמים) ואת מקבל 6 שלוחות ותא קולי ישירות למייל (ואם רוצים קו מיוחד לפקס טו מייל זה עולה עוד 4 ש"ח לחודש) כולל האופציות של מוזיקה בהמתנה, שול שלוחות מרוחקות ושיחות בין קווי 012 חינם תמיכה 24 שעות מאד נהנה.

(הקלטת שיחות נדמה לי שאין ב 012 ואין בבזק)

כמה עולה שיחות??

• הוסף לסימניות
נדמה לי 70 ש"ח ל 1000 דקות. אבל אני לא בטוח.

אבל שכחתי להוסיף, על כל דקה נכנסת אתה מקבל החזר של אגורה. (יש חודשים שאני משלם להם רק על הטלפונים והתשתית ושקלים בודדים ממש על השיחות היוצאות כי אצלי הרוב זה שיחות נכנסות ואני מקבל הרבה החזר)
-------------
דב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;877803:
אני מתעסק בתחום אשמח לעזור ולתת מידע מנסיוני ואולי גם לבנות לך את זה בתשלום..
נא לפנות באישי.
ואגב הקלטת שיחות בכלל לא קשורה למפעיל היא קשורה למרכזייה,

נכון.

לך תנסה להכניס הקלטת שיחות למרכזיה CISCO של 012.

מההיכרות שלי איתך, אם הייתי מזמין היום מרכזיה ברור לי שהייתי מזמין דרכך ולא דרך 012 כי השירות שלך והאפשרויות שאתה נותן הם הרבה הרבה יותר מ 012.

אם אתה תקים את המרכזיה תיקח לו על המערכת של הקלטת שיחות שקלים בודדים או בחינם, אבל בבזק אתה משלם עבור כל שיחה שהקלטת, וב 012 הם מסכימים רק למכור לך באלפי שקלים מכשיר פיזי שמקליט שיחות ולא תוכנה פשוטה שמנטרת ומקליטה את כל השיחות ושולחת לך למייל בלי שום התעסקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;877950:
נדמה לי 70 ש"ח ל 1000 דקות. אבל אני לא בטוח.

אבל שכחתי להוסיף, על כל דקה נכנסת אתה מקבל החזר של אגורה. (יש חודשים שאני משלם להם רק על הטלפונים והתשתית ושקלים בודדים ממש על השיחות היוצאות כי אצלי הרוב זה שיחות נכנסות ואני מקבל הרבה החזר)
-------------
דב

לי 012 הציעו 2000 דק' ב:149 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;877952:
נכון.

לך תנסה להכניס הקלטת שיחות למרכזיה CISCO של 012.

מההיכרות שלי איתך, אם הייתי מזמין היום מרכזיה ברור לי שהייתי מזמין דרכך ולא דרך 012 כי השירות שלך והאפשרויות שאתה נותן הם הרבה הרבה יותר מ 012.

אם אתה תקים את המרכזיה תיקח לו על המערכת של הקלטת שיחות שקלים בודדים או בחינם, אבל בבזק אתה משלם עבור כל שיחה שהקלטת, וב 012 הם מסכימים רק למכור לך באלפי שקלים מכשיר פיזי שמקליט שיחות ולא תוכנה פשוטה שמנטרת ומקליטה את כל השיחות ושולחת לך למייל בלי שום התעסקות.
רק עכשיו ראיתי את הפרגון
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה