- הוסף לסימניות
אולי אפשר לעשות שם חדר ילדים ולהשכיר את היחידה במקום לזוג אחד. לזוג פלוס ששיש בחדר שינה שטח מבוזבז גדול יחסית לשטח היחידה.
אולי אפשר לעשות שם חדר ילדים ולהשכיר את היחידה במקום לזוג אחד. לזוג פלוס ששיש בחדר שינה שטח מבוזבז גדול יחסית לשטח היחידה.
אפשר לשים את המיטות לכיוון השניכמה נשאר בין המיטות?
20 ס"מ?
מה לעשות שהוא מחוזק ואסור ליגוע בו..יש בחדר שינה שטח מבוזבז גדול יחסית לשטח היחידה.
סביבות 19-20 מ"ר
????חיים בכיף ובשמחה
שכונת רוממה ירושליםאת באמת חושבת שב:
????
נשמע לי הזוי
איפה בארץ?
שיהיה לך הרבה הצלחה!!!תודה לכולם,
ענין היח"ד לזוג בשכונה זו היא שכונה מאוד מבוקשת יש יח"ד יותר קטנות מזו וחיים בכיף ובשמחה(בכ"א זה לא עניין שלי),אני בסה"כ צריכה להוציא את המקסימום של השטח..
סביבות 19-20 מ"ר
המכונת כביסה מתחת לשיש,
40 בין המיטות סביר אצלם,
רוחב השירותים הוא 100,
המקלחון לא סגור בזכוכית פתוח עם וילון,
60 מעבר זה לא לקפוץ מעל האסלה,
הכיור אולי נוותר עליו,
הכיורים במטבח עובד מצוין מנסיון,
המיטות לא יכולות להיות בשום מקום אחר,
א"א לשבור קיר חדר שינה הוא מחוזק,
כיריים חשמליים של 2,
השולחן ליד המקרר,
בשירותים יש פתרונות אוורור,
אני מבינה שזה האופציה הכי מקסימלית לבנתיים..
כירים חשמליות של 2 לרוחב השישסקיצה א עובדת טוב יותר מ-ב
איפה מתוכננת הכיריים?
ניראה לי שכדאי לתכנן שוב את המטבח
ואיך בדיוק ניתן להשתמש בהן?כירים חשמליות של 2 לרוחב השיש
ניראה לי שכדאי לתכנן שוב את המטבח
למשל למקם את פינת האוכל על הקיר השני (הרע במיעוטו...)
אין מה להתעצבן על בעלת הדיר.שום אפוציה היא לא לזוג.
לכו רחוק ותקחו גדולה יותר.
ניסיתי..לא עובד..אני הייתי מעבירה את המטבח לקיר של החדר שינה
מקרר איפה שעכשיו חלבי ושלחן וכיסאות לידו יותר לכיוון החלון
שרותים כמו הראשון השני נותן הרגשה לא נעימה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים