תודה על הנסיוןמעלה פה עוד אופציה בשרטוט קצר- נראה לי טיפהלה יותר אנושית:
אבל לא מקצועית- כי לא עובדת או מבינה מספיק...
הוספתי קצת שיש וספה- שיניתי מיקום מקרר- והעמדה בחדר שינה
ובמקום של המקלחון- יש אופציה לעשות מעין קיר נמוך מצופה קרמיקה-
שהופכת את זה לאמבטיה קטנה וחביבה
צפה בקובץ המצורף 1150201
הזזתי את הקיר המחוזק בס"מ בודדים-תודה על הנסיון
כל הבעיה שאי אפשר לגעת בקיר המחוזק של החדר שינה וזה יוצר לנו את כל הבעיה
לגבי האמבטיה-תודה
לגבי המטבח גם הגדלת אותו וזה נראה אנושי לגמרי רק הבעיה שאי אפשר להגדיל,שוב,בגלל החדר המחוזק..
המחירים עלו בטירוף האזור ממש מבוקששמעתי לאחרונה על זוג ששכר יחידה באיזור רוממה ב 5200 והציעו לזוג תלכו לנוה יעקב הזוג לא רצה...
אני לא רוצה להכנס לכל הדיון פה באשכול, כי לצערי גם אני חייתי ביחידה כזאת (ואפילו גרועה יותר...)המחירים עלו בטירוף האזור ממש מבוקש
מי שאני מתכננת להם אמרו לי בפה מלא שהם יודעים שזה קטן מאוד
וזה נטו בחירה של אנשים לשכור או לא
יש אנשים שירצו את זה ביותר זול ושווה להם
זוג צעיר שרוב היום בעבודה/בכולל
ובערב הרבה יוצאים זה אזור מאוד חוויתי לצאת....
הם אמרו שאם לא ישכרו זה יהיה לילדים ככה לשבתות שהם באים אליהם וכו...
אבל תכלס זה קומה שלישית יש חלון גדול זה לחזית אור ואויר בשפע
וחדר גדול יש מקום גם לכורסא מפנקת
החדר שינה באמת בעייתי כי הוא חייב להיות במידות האלה ואין אפשרות לסובב מיטות כי לא יהיה מעבר לארון משום צדאני לא רוצה להכנס לכל הדיון פה באשכול, כי לצערי גם אני חייתי ביחידה כזאת (ואפילו גרועה יותר...)
מה שתוכלי לעשות כדי לשפר בכל אופן:
תכנון חדר שינה אחר- מיטות על קיר החלון וארון אחרי הדלת כניסה מצד ימין
ואת השולחן במטבח באמת כדאי לסובב על קיר חדר השינה כמו שהציעו פה
את המקלחון את חייבת לקחת את האופציה הראשונה, כי בשניה אין אפילו מקום לשים פח קטן או סל כביסה
וילון נדבק לגוף, בפרט בשטח כ"כ קטן. לא נעים...המקלחון לא סגור בזכוכית פתוח עם וילון,

קודם כל תודהוילון נדבק לגוף, בפרט בשטח כ"כ קטן. לא נעים...
תעשי מקלחון מתקפל לקיר
מצרפת סקיצה שונה
החיסרון הגדול- המקלחון +שירותים (בלי כיור) 80*150 מיד בכניסה המקלחון כשהדלתות שלו מקופלות לקיר רוב הזמן ורק כשמתקלחים פותחים אותו (יכול להגיע עד האסלה ממש, כי כל הזמן מקופל) אני מכירה משפחה שיש להם משהו כזה-ויותר קטן, ביחידת הורים. מספרים שהמקלחון ממש משמש את בני הבית וכשהוא סגור לא מרגישים את זה שהשרותים צמוד. יש חיסרון- המים משפריצים על הדלת- צריך דלת עמידה במים.
הוספתי אי רחב למטבח גודל 90*90 מצד אחד כיריים +משטח קטן (-תלוי בגודל הכיריים) מצד שני בר לאכילה 30*90 מתאים לשני סועדים על כסאות בר.
יש יותר משטחי עבודה ומתחת לבר ניתן להכניס תנור
המיקום של הכיורים גמיש (ניתן להצמיד למכונת כביסה-ככה נשאר מעל הכביסה משטח חלבי ובצד השני-ליד המקרר בשרי- יש מקום למגירות בגודל נחמד מתחת לשיש והמשולש עבודה הבשרי נהיה קטן ונח (מהכיריים לכיור בשרי האי לא מפריע)
בהצלחה!צפה בקובץ המצורף 1150497
תודה,הי אני רואה שלא העלו את הרעיוון הזה עדיין
שיש בצורת ריש, כהריש שמתחת חלון - יכול להיות בעומק פחות מהסטנדרט....
ושולחן מתקפל - שמוצמד לקיר של החדר....
המקרר צמוד לכניסה,
והמכונת כביסה צמודה לסוף הריש - ליד הקיר של הדלת....
ניסיתי לצייר עם הצייר של המחשב ..
צפה בקובץ המצורף 1150516
לכזאת יחידה מיניאטורית-הגודל מעולהלא קטן מידי?
דווקא יכול להיות אופנתי ויפהוהאם שולחן בר צר הוא לא חסרון?

אין 40 ס"מ בין המיטות, במידה והמזרן 80 (עוול נוסף לזוג היקר, המזרנים חייבים להיות מינימום 85ס"מ) המיטה תהיה מינימום 90 ס"מ כך שנשאר לך 20 ס"מ. ובשכונת רוממה זה פחות עובד....40 בין המיטות סביר אצלם,
ממליצה לך לבדוק אופציה של לפתוח פתח נוסף בקיר-ברוב המקרים זה אפשרי. ראיתי דברים כאלה אפילו בממ"דים.א"א לשבור קיר חדר שינה הוא מחוזק,
גם רעיוון,תודה,
שיש בצורת ריש ניסיתי אך הקטין את השטח...
מה אומרת על להשאיר את סקיצה א ושם שהשולחן יתקפל...
תכלס השטח הריק גדל
יחידה עם שולחן אחד ולקפל אותו? לדעתי עדיף אולי משהו כמו השולחנות של איקאהשהשולחן יתקפל...
אי אפשר לגעת בחדר המחוזק גם לא בדלתעוד משהו - יותר קוסמטי.
לדעתי כדאי שהדלת של החדר שינה תפנה פנימה,
ואז על הקיר שהוא באלכסון מהכניסה
את יכולה לעשות איזה קונסולה עם מראה חמודה..
משהו שיתן קצת חמימות..
ובתוך החדר הייתי מכנסה איזה כרסוא.. או משהו בכיוון...
צפה בקובץ המצורף 1150538
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים